Interne Padelcompetitie en Tennisladder van start

08 januari 2023


Al enige jaren bieden we Tautenburgleden de mogelijkheid om in een interne laddercompetitie te tennissen. Dit werd met een applicatie ondersteund waarin de matching geregeld werd en de resultaten voor iedereen inzichtelijk werden gemaakt.

Wij hebben besloten dat wij vanaf dit jaar een overstap maken naar de KNLTB Match app. Deze app biedt meer mogelijkheden. Meer comfort tijdens gebruik en eventueel de mogelijkheid om met andere clubs in de regio cluboverstijgende competities te organiseren. Daarnaast is deze app zeer geschikt voor het organiseren van padelwedstrijden en starten we naast de laddercompetitie voor tennis nu ook met een (interne) padelcompetitie. Gedurende het jaar evalueren we de ervaringen en bepalen we hoe we hier verder mee gaan.

Padelcompetitie voor dubbels

Al snel starten we met een interne padelcompetitie voor vaste dubbels. In de maand december is hier een kleine pilot voor uitgevoerd en deze is goed bevallen. Deze competitie is opengesteld voor iedereen met een 'normaal' lidmaatschap (dus tennis en padel).

De competitie start op vrijdag 27 januari 2023 en duurt tot 2 april 2023. Primair is deze gericht op leden die graag op vrijdagavond of in het weekend willen spelen. Hier kan in onderling overleg deels van afgeweken worden. Aanmelden kan tot en met zaterdag 21 januari. 
Meer informatie hierover is te vinden op de site onder Padel.

Tennis laddercompetitie voor singles

Net als voorgaande jaren is er een laddercompetitie met als enige verschil dat deze nu ondersteund wordt door de KNLTB Match app. Deze competitie is opengesteld voor alle leden van TPV Tautenburg. 
Leden die deelgenomen hebben aan de laddercompetitie van 2022 dienen zich opnieuw op te geven. Zij worden hiervoor niet automatisch benaderd. De competitie start op maandag  30 januari 2023 en duurt tot 17 juni 2023. Aanmelden kan tot en met zaterdag 21 januari. 
Meer informatie hierover is te vinden op de site onder Clubladder.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032