Tennis- en padelschool TVL

Tennis- en padelschool Tom van Lijf (TVL) verzorgt sinds 2019 alle trainingen bij Tautenburg.

Het doel is Tautenburg toonaangevend te houden. Dit doen we door middel van kwalitatief hoogstaande trainingen, het opzetten van ledenwerfacties en het organiseren van diverse tennisevenementen. We hebben daarbij aandacht voor recreatieve en prestatieve spelers.

  • Bij de kwalitatieve trainingen hebben we aandacht voor technische, tactische, mentale en conditionele aspecten en maken we gebruik van de nieuwste technieken zoals video-analyse.
  • Tennisschool TVL organiseert daarnaast ook diverse evenementen zoals tenniskampen, toernooien etc. Deze evenementen zijn er voor iedereen, zodat we altijd wel een mooi event hebben waar jij bij kunt aansluiten!

Tom van Lijf neemt de organisatie van de indeling van de lessen op zich en ondersteunt bij het organiseren van instroom van de jeugd (zoals schooltennis en maak kennis met tennis). Tom heeft zijn sporen in het binnenhalen van nieuwe jeugd de laatste jaren ruimschoots verdiend op verschillende verenigingen in de regio Utrecht. Remco van den Berg is sinds 2022 de vaste padeltrainer van TPV Tautenburg.

Inschrijven

Leden van Tautenburg kunnen zich via deze link voor de trainingen inschrijven.
Direct inschrijven >>>
https://www.tvl-tennis.nl/tpv-tautenburg-tennis/

Over de trainers

Friso Hennings Backer (Tennis)

Remco van den Berg (Padel)
Mijn naam is Remco van den Berg, 44 lentes jong en ben woonachtig in de Meern.  In mijn jeugd heb ik altijd gevoetbald en getafeltennist. In 2001 ben ik lid geworden van L.T.C. Vleuten-De Meern waar ik met veel plezier 20 jaar getennist heb. Toen was daar in juni 2018 ineens een padelbaan bij de sporthal verderop. Ik weet nog dat er toen een hittegolf was terwijl wij stonden te zwoegen maar ik wist het gelijk, dit is zo leuk! Sindsdien ben ik niet meer van de baan af te slaan. Ik ben zelf lid bij de Doordraaiers en Sportclub Houten waar ik afwisselend ook competitie speel.  Ik heb begin 2021 de opleiding tot Padelleraar gevolgd bij de KNLTB. Het lijkt mij een leuke uitdaging om andere mensen het mooie spel van padel te leren. Hiervoor heb ik les gegeven bij Shot in Zeist. Ik kijk ernaar uit om jullie te zien op het prachtige park van Tautenburg om samen met jullie padel in Maartensdijk op de kaart te zetten!

Tot ziens op de padelbaan,
Remco van den Berg

Contact
Als er nog vragen zijn, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen, Friso Hennings Backer nulzes-42475007, Remco van den Berg nulzes-54254198 of Tom van Lijf nulzes-25554732, http://tvl-tennis.nl/ [email protected]  en dan hopen we jullie allemaal op de baan te zien!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032