Tennis- en padelschool TVL

Tennis- en padelschool Tom van Lijf (TVL) verzorgt sinds 2019 alle trainingen bij Tautenburg.

Het doel is Tautenburg toonaangevend te houden. Dit doen we door middel van kwalitatief hoogstaande trainingen, het opzetten van ledenwerfacties en het organiseren van diverse tennisevenementen. We hebben daarbij aandacht voor recreatieve en prestatieve spelers.

  • Bij de kwalitatieve trainingen hebben we aandacht voor technische, tactische, mentale en conditionele aspecten en maken we gebruik van de nieuwste technieken zoals video-analyse.
  • Tennisschool TVL organiseert daarnaast ook diverse evenementen zoals tenniskampen, toernooien etc. Deze evenementen zijn er voor iedereen, zodat we altijd wel een mooi event hebben waar jij bij kunt aansluiten!

Julian Verwegen is onze hoofdtrainer voor tennis en verzorgt een groot deel van de tennistrainingen. Tom van Lijf neemt de organisatie van de indeling van de lessen op zich en ondersteunt bij het organiseren van instroom van de jeugd (zoals schooltennis en maak kennis met tennis). Tom heeft zijn sporen in het binnenhalen van nieuwe jeugd de laatste jaren ruimschoots verdiend op verschillende verenigingen in de regio Utrecht. Remco van den Berg is sinds 2022 de vaste padeltrainer van TPV Tautenburg.

Inschrijven

Leden van Tautenburg kunnen zich via deze link voor de trainingen inschrijven.
Direct inschrijven >>>
https://www.tvl-tennis.nl/tpv-tautenburg-tennis/

Over de trainers

Julian Verwegen
Hallo mijn naam is Julian Verwegen, ik ben 23 jaar oud en woon in Utrecht. Vanaf mijn 5e jaar speel ik al tennis op USV Hercules, Hier heb ik tot mijn 22ste gespeeld. En ben afgelopen jaar overgestapt naar T.C. Domstad. Op dit moment ben ik niveau 4 speler. Bij Domstad ga ik dit jaar 3e klasse Heren spelen op zondag, ik ben een echte baseliner en zal voornamelijk met mijn forehand de punten gaan maken.

Ben nu al 3 jaar afgestudeerd van het ROC Sport college en heb hier onder andere mijn Tennisleraar Licentie gehaald. Ik geef nu al 3 jaar lang les op verschillende verenigingen in en rond Utrecht. Denk aan: ULTC Iduna, TC Domstad, Ouderijnse Tennis CLub, UVV-Tennis, TC Fak, USV Hercules, LTC Vechtlust, Zwaluwen, TV At Risk. Zoals je ziet ben ik op heel veel verschillende verenigingen actief geweest. Vanaf aanstaande zomer komt er een nieuwe uitdaging aan voor mij op TV Tautenburg. Als vaste trainer op een club. Hier heb ik erg veel zin in! Ik hoop dat ik Tautenburg goed van dienst kan zijn de komende jaren. Zodat wij een groei krijgen bij zowel de senioren als bij de jeugd. En dan hoop ik jullie allemaal snel te ontmoeten op het tennispark!

Met Sportieve Groet,
Julian Verwegen

Tom van Lijf
Hallo mijn naam is Tom van Lijf, ik ben 40 jaar oud en woon in Utrecht. Sinds oktober 2011 run ik mijn eigen tennisschool. Ik geef al 21 jaren tennisles, de laatste 5 jaren bij T.V. At Risk en LTV Meijenhagen. Naast het geven van tennisles en spelen van tenniscompetitie ben ik een actieve Padel speler en marathon loper. Samen met Julian heb ik ontzettend veel zin om vanaf april de lessen te verzorgen op jullie mooie club in Maartensdijk.

Groetjes,
Tom van Lijf

Remco van den Berg
Mijn naam is Remco van den Berg, 44 lentes jong en ben woonachtig in de Meern.  In mijn jeugd heb ik altijd gevoetbald en getafeltennist. In 2001 ben ik lid geworden van L.T.C. Vleuten-De Meern waar ik met veel plezier 20 jaar getennist heb. Toen was daar in juni 2018 ineens een padelbaan bij de sporthal verderop. Ik weet nog dat er toen een hittegolf was terwijl wij stonden te zwoegen maar ik wist het gelijk, dit is zo leuk! Sindsdien ben ik niet meer van de baan af te slaan. Ik ben zelf lid bij de Doordraaiers en Sportclub Houten waar ik afwisselend ook competitie speel.  Ik heb begin 2021 de opleiding tot Padelleraar gevolgd bij de KNLTB. Het lijkt mij een leuke uitdaging om andere mensen het mooie spel van padel te leren. Hiervoor heb ik les gegeven bij Shot in Zeist. Ik kijk ernaar uit om jullie te zien op het prachtige park van Tautenburg om samen met jullie padel in Maartensdijk op de kaart te zetten!

Tot ziens op de padelbaan,
Remco van den Berg

Contact
Als er nog vragen zijn, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen, Julian Verwegen nulzes-42070274, Remco van den Berg nulzes-54254198 of Tom van Lijf nulzes-25554732, http://tvl-tennis.nl/ [email protected]  en dan hopen we jullie allemaal op de baan te zien!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032