Padel clubcompetitie Tautenburg

Wat houdt de Padel clubcompetitie in?

De Padel clubcompetitite is een informele (interne) competitie voor leden van TPV Tautenburg ongeacht hun padelniveau of -ervaring. Over een gelimiteerde periode spelen vaste dubbels in een poulesysteem wedstrijden tegen tegenstanders van gelijkwaardig niveau. Hiertoe wordt een schema aangeboden waarin binnen een bepaalde tijdsperiode wedstrijden gespeeld dienen te worden. Onderling maken de spelers afspraken over het moment van spelen en verzorgen zij zelf de reservering.

Doel van de Padel clubcompetitie

Het doel van deze informele competitie is om leden op een laagdrempelige manier een mogelijkheid te bieden wedstrijden te spelen tegen wisselende tegenstanders. Wij hopen daarmee de onderlinge banden tussen leden te versterken en leden meer opties te bieden om daadwerkelijk gebruik te maken van hun recht om te spelen.

Hoe werkt het?

Je komt met je vaste partner in een poultje met 3-5 andere dubbeltegenstanders (afhankelijk van het aantal deelnemers). Je speelt als dubbel één wedstrijd tegen iedere andere dubbel in de poule. Onderling bepaal je wanneer dat jullie het beste uitkomt, binnen een tijdsframe van enkele weken.

Wanneer is het?

De allereerste competitieronde loopt van 27 januari 2023 tot en met 2 april 2023. In die tien weken speel je ongeveer elke twee weken een wedstrijd. 

Om planningsproblemen te voorkomen en omdat we niet nodeloos druk willen zetten op de banen op primetime (doordeweeks 's avonds) hebben we de app zo ingesteld dat voorgestelde speelmomenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag zijn. In onderling overleg kan je hier overigens van afwijken. Maar het merendeel van de wedstrijden zal dus in het weekend worden gespeeld.

KNLTB Match app

Dit alles wordt ondersteund door de KNLTB Match app die je hiervoor moet downloaden. Op de app kan je zien welke wedstrijden je moet spelen, de planning en resulaten van alle wedstrijden en de stand in de verschillende poules.

De app doet weliswaar een voorstel voor een speeldatum, maar je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt! De app biedt chatboxes aan per te spelen wedstrijd en voor alle spelers in een poule, dus je kunt makkelijk vanaf de bank thuis je afspraken maken.

Aanmelden

Clubleden kunnen zich opgeven via de KNLTB Match App. Let op: dit is een andere app dan de vertrouwde KNLTB Club App.

  1. Download de KNLTB Match app (iOS of Android
  2. Ga naar Flexcompetities / Competities in de buurt
  3. Zoek en selecteer T.V. Tautenburg - Padel  
  4. Geef je vervolgens op. Een speler kan ook zijn dubbelpartner opgeven, maar beide spelers dienen wel de app te downloaden.

Informatie

Voor vragen en ondersteuningsverzoeken kun je een mail sturen naar [email protected] of een WhatsApp bericht sturen naar Ad Vrijsen (nulzes-51094390).

Disclaimer

Dit is de eerste keer dat we een informele competitie via de KNLTB Match App organiseren. Het zal voor de organisatie hiermee dus ook een eerste kennismaking zijn. Wij vragen daar begrip voor.

Wij kunnen op voorhand geen concrete antwoorden geven op vragen over het aantal wedstrijden en de indeling in poules. Via een managers account kunnen we hier weliswaar invloed uitoefenen, maar zeker in de beginperiode waarin de speelsterktes zich nog niet precies hebben uitgekristalleerd zal de matching niet altijd perfect zijn. 

Net als bij de clubkampioenschappen hopen we hier snel in te leren. Wij doen ons best en met de juiste attitude van de deelnemers hoeft dit geen probleem te zijn. Immers gezelligheid en saamhorigheid staan hierbij voorop.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032