Interne clubcompetitie via KNLTB Match

Wat houdt de interne clubcompetitie in?

De interne clubcompetitite is een informele competitie voor leden van TPV Tautenburg ongeacht hun tennis- of padelniveau of -ervaring. Over een gelimiteerde periode spelen spelers of vaste dubbels in een poulesysteem wedstrijden tegen tegenstanders van gelijkwaardig niveau. Hiertoe wordt een schema aangeboden waarin binnen een bepaalde tijdsperiode wedstrijden gespeeld dienen te worden. Onderling maken de spelers afspraken over het moment van spelen en verzorgen zij zelf de reservering.

Doel van de interne clubcompetitie

Het doel van deze informele competitie is om leden op een laagdrempelige manier een mogelijkheid te bieden wedstrijden te spelen tegen wisselende tegenstanders. Wij hopen daarmee de onderlinge banden tussen leden te versterken en leden meer opties te bieden om daadwerkelijk gebruik te maken van hun recht om te spelen.

Hoe werkt het?

Je komt alleen of met je vaste partner in een poultje met 3-5 andere dubbeltegenstanders (afhankelijk van het aantal deelnemers). Je speelt één wedstrijd tegen iedere andere speler of dubbel in de poule. Onderling bepaal je wanneer dat jullie het beste uitkomt, binnen een tijdsframe van enkele weken.

Wanneer is het?

De padel competitie loopt van 22 maart tot en met 30 juni 2024. In die periode speel je drie of vier keer een wedstrijd. 

Om planningsproblemen te voorkomen en omdat we niet nodeloos druk willen zetten op de banen op primetime (doordeweeks 's avonds) hebben we de app zo ingesteld dat voorgestelde speelmomenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag zijn. In onderling overleg kan je hier overigens van afwijken. Maar het merendeel van de wedstrijden zal dus in het weekend worden gespeeld.

De tennis competitie bestaat in twee varianten. Je kunt je persoonlijk inschrijven voor het enkelspel, je kunt je ook met een vaste partner inschrijven voor het dubbelspel. Beide competities lopen van 7 april tot en met 30 juni 2024. Ook hier geldt dat je in een competitie drie of vier keer een wedstrijd speelt afhankelijk van het aantal deelnemers.

KNLTB Match app

Dit alles wordt ondersteund door de KNLTB Match app die je hiervoor moet downloaden. Op de app kan je zien welke wedstrijden je moet spelen, de planning en resulaten van alle wedstrijden en de stand in de verschillende poules.

De app doet weliswaar een voorstel voor een speeldatum, maar je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt! De app biedt chatboxes aan per te spelen wedstrijd en voor alle spelers in een poule, dus je kunt makkelijk vanaf de bank thuis je afspraken maken.

Aanmelden

Clubleden kunnen zich opgeven via de KNLTB Match App. Let op: dit is een andere app dan de vertrouwde KNLTB Club App.

  1. Download de KNLTB Match app (iOS of Android
  2. Ga naar Flexcompetities / Competities in de buurt
  3. Zoek en selecteer T.V. Tautenburg - Padel  
  4. Geef je vervolgens op. Een speler kan ook zijn dubbelpartner opgeven, maar beide spelers dienen wel de app te downloaden.

Informatie

Voor vragen en ondersteuningsverzoeken kun je een mail sturen naar [email protected] of een WhatsApp bericht sturen naar Ad Vrijsen (06-51094390).

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032