Clubladder tennis

De opzet van de tennisladder is veranderd. We stappen over naar een andere app.

Let op: leden die deelgenomen hebben aan de laddercompetitie van 2022 dienen zich opnieuw op te geven. Zij worden hiervoor niet automatisch benaderd.

Wat houdt de Tennis laddercompetitie in?

De laddercompetitite is een informele competitie voor alle leden van TPV Tautenburg ongeacht hun tennisniveau of -ervaring. Door de opzet van de ladder wordt er voor gezorgd dat je steeds wedstrijden speelt tegen andere leden met hetzelfde tennisniveau. Bij winst stijg je op de ladder en kan je de volgende keer tegen een sterkere speler spelen, bij verlies zak je een plek waardoor je kansen om de volgende keer te winnen zullen stijgen. 

De competitie behelst een gelimiteerde periode waarin je elke twee weken gekoppeld wordt aan een andere speler en onderling afspreekt wanneer je de wedstrijd wilt spelen. Vervolgens verzorg je zelf de reservering.

Doel van de tennis laddercompetitie

Het doel van deze informele competitie is om leden op een laagdrempelige manier een mogelijkheid te bieden wedstrijden te spelen tegen wisselende tegenstanders. Wij hopen daarmee de onderlinge banden tussen leden te versterken en leden meer opties te bieden om daadwerkelijk gebruik te maken van hun recht om te spelen. Daarbij staat plezier in het spel natuurlijk voorop.

Wanneer is het?

De laddercompetitieronde loopt van 30 januari 2023 tot en met 17 juni 2023. In die twintig weken speel je ongeveer elke twee weken een wedstrijd. 

KNLTB Match app

Dit alles wordt ondersteund door de KNLTB Match app die je hiervoor moet downloaden. Op de app kan je zien welke wedstrijden je moet spelen, de planning en resultaten van alle wedstrijden en de stand op de ladder.

De app doet weliswaar een voorstel voor een speeldatum, maar je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt! De app biedt chatboxes aan per te spelen wedstrijd, dus je kunt makkelijk vanaf de bank thuis je afspraken maken.

Aanmelden

Clubleden kunnen zich opgeven via de KNLTB Match App. Let op: dit is een andere app dan in voorgaande jaren en ook anders dan de vertrouwde KNLTB Club App.

  1. Download de KNLTB Match app (iOS of Android) 
  2. Ga naar Flexcompetities / Competities in de buurt
  3. Zoek en selecteer T.V. Tautenburg - Tennis  
  4. Geef je vervolgens op. 

Informatie

Voor vragen en ondersteuningsverzoeken kun je een mail sturen naar [email protected].

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032