Padelmaatje zoeken

Whatsapp

Padel wordt altijd met vier spelers gespeeld. Om die reden kan het lastig zijn om genoeg andere spelers te vinden waarmee je gezellig een partijtje kunt spelen. Om dat te faciliteren is er een Whatsapp groep opgezet die specifiek is gericht op de padelspelers bij TPV Tautenburg: Padel TPV Tautenburg

Het doel van deze groepsapp is tweeledig:

  1. Om medespelers te zoeken als je wil gaan padellen maar nog 1, 2 of 3 personen tekort komt om een baanreservering te kunnen maken. Je kunt dan een berichtje plaatsen in de trant van "Pietje en Klaasje willen padellen op [dag/tijd]. Wie doet er mee?" Zodra je je groepje compleet hebt, kun je dan de baan reserveren. 
  2. Om leden – als extra communicatiekanaal naast de clubwebsite, de FaceBook-pagina en e-mail – te informeren over padelactiviteiten zoals competitie, toernooien, toss, inloop, evenementen enzovoort.

Gedragsregels

Om te voorkomen dat deelnemers de groepsapp verlaten uit ergernis over de hoeveelheid of de inhoud van berichten, hanteren we een paar gedragsregels:

  • Vergeet niet dat berichten in de groepsapp bij tientallen ontvangers terechtkomen
  • Plaats alleen relevante info die aansluit bij het doel van deze groepsapp
  • Plaats dus geen onzinberichten of grappig bedoelde flauwekul
  • Plaats geen berichten die kwetsend zouden kunnen zijn voor anderen
  • Houd daarom a.u.b. het berichtenverkeer beperkt
  • Blijf niet op elkaar reageren als dat geen zinvolle bijdrage levert aan de discussie

De beheerders behouden zich het recht om mensen die zich hier niet aan houden uit de groep te verwijderen, om het uiteindelijke doel van dit initaitief te waarborgen.  

Erin of eruit?

Zit je nog niet in de groepsapp en zou je wel willen worden toegevoegd? Stuur dan even een mailtje naar: [email protected] met je naam en mobiele nummer en het verzoek om je toe te voegen. Uiteraard kun je de groepsapp later op elk gewenst moment verlaten als je dat wil.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032