Baan reserveren en rackets huren

Afhangen Padelbanen

Het reserveren van de padelbanen, ook wel afhangen genoemd, kan door leden via de KNLTB clubapp geschieden. De komende tijd experimenteren wij met verschillende protocollen om te testen wat de beste bezetting geeft van de banen en iedere speler voldoende speelgenot ervaart.

Momenteel is de speeltijd 60 minuten voor de 3 banen. Het kan ook zijn dat er een baan is waar 45 of 90 minuten gereserveerd kan worden. Voorlopig bieden we de mogelijkheid om twee introducees mee te nemen in de reservering, waarbij de reservering dus voor minimaal 2 leden kan zijn. Ook gaan we kijken of er vaker op een dag kan worden afgehangen en experimenteren we met het aantal dagen dat je van te voren kunt reserveren.  

 

Verhuur aan niet-leden

Voor de spelers die geen lid zijn van Tautenburg is er met uitzondering van de piekuren (doordeweeks van 18:00 tot 23:00 uur) de mogelijkheid om via Meet & Play een padelbaan te te huren.

Het tarief hiervoor bedraagt 24 euro per uur.

Voor het huren van rackets en aanschaf van ballen kun je terecht in onze Padel Kiosk (zie hieronder).

 

Rackets huren in Padel Kiosk

Om te voorzien in huurmogelijkheden voor padelrackets is Tautenburg met Padel Kiosk een samenwerking aangegaan.

In het clubhuis, toegankelijk met een pincode die je ontvangt bij het reserveren, zijn 2 uitgiftemachines te vinden. Hier kun je door betaling met een bankpas (geen mogelijkheden betaling met contant geld) of met de Lova app rackets huren en kopen, ballen kopen en in de rechter machine tevens ook frisdranken, alcoholvrij bier en andere versnaperingen aanschaffen.

LET OP: Er wordt bij het huren van een racket een bedrag van 50 euro gereserveerd van je rekening. Bij retourneren van het racket wordt het restbedrag gestorneerd (terug gestort). De bank dient dit te controleren waardoor dit proces de eerste keer tot 48 uur kan duren. Na de eerste keer zal dit proces sneller gaan omdat de verhuurder al bekend is bij de bank. Excuses voor het ongemak, er lijkt op korte termijn een verbetering van dit proces plaats te vinden.   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032