Lidmaatschap

Lid worden

Wat leuk dat je lid wilt worden van onze Tennis- & Padelvereniging!

Of wil je je eerst nog oriënteren? Dat kan ook. Hieronder vind je alle informatie over hoe je lid kan worden of hoe je kennis kan maken met tennis. 

Klik hier om je aan te melden via het online inschrijfformulier. 

Let op: voor de Zomer Challenge (senioren) en Maak kennis met tennis (jeugd) geldt een andere procedure (zie hieronder). 

Tarieven 2022 (tennis en padel)

Volwassene (geb. na 31-12-2004) € 110
Student € 75
Jeugd € 65

Alle leden van Tautenburg kunnen in 2022 zowel de tennis- als de padelbanen gebruiken. De verwachte opening padelbanen is op 1 juni 2022. 

Tarieven regulier (2023)

Volwassene € 220
Student € 145
Jeugd vanaf 9 jaar € 108
Jeugd t/m 8 jaar € 35
 
M.i.v. 2022 hebben wij de overstap gemaakt van tennisvereniging naar tennis- en padelvereniging. Het lidmaatschap van onze vereniging geeft recht om beide sporten te beoefenen. Voor leden die op 31-12-2021 lid waren van de tennisvereniging geldt een uitzonderingsregel dat zij een lidmaatschap kunnen aanhouden voor alleen tennis. Voor hen gelden de volgende reguliere tarieven.
 
Senior € 180
Student € 118
Competitielidmaatschap € 50
Winterlid (van 1-10 tot 1-4) € 110

Dit jaar zal de traditie van de zomer challenge voor tennis nog voortgezet worden. Deze zal in volgende jaren ook voor padel gelden. 

KNLTB-actie: Zomer Challenge 2022 (alleen tennis)

Wil jij deze zomer lekker buiten sporten? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Tautenburg Zomer Challenge! Voor iedereen. Jong en oud. Beginners en gevorderden. 
 
Wat houdt de Zomer Challenge in?
Voor slechts 50 euro krijg je: 
  • Een lidmaatschap van juni t/m september om onbeperkt vrij te spelen;
  • 4 tennislessen;
  • Een leenracket (indien nodig) en een blik tennisballen;
  • Je bent officieel lid van de KNLTB en de club. Dit betekent dat je mee mag doen aan alle activiteiten en toernooien. 

Wil je daarna bij ons blijven tennissen? Maak dan gebruik van de speciale lidmaatschapsaanbieding voor 2022 - 2023. Je betaalt in 2022 voor de rest van het jaar geen contributie als je in 2023 lid blijft. Ook betaal je geen inschrijfkosten. In 2023 betaal je de reguliere contributie. In het najaar kan je tevens meedoen aan de reguliere lessencyclus. 

Gratis proefles 

Twijfel je nog? Doe dan geheel vrijblijvend mee aan de gratis proefles op onze open dag op zaterdag 7 mei 2022. Meld je aan via [email protected]

Meer informatie en aanmelden
 
Wil je je inschrijven voor de Zomer Challenge, aanmelden voor de gratis proefles of meer informatie? Stuur dan een email naar [email protected].
 

KNLTB-actie: Maak kennis met tennis

Ook voor de jeugd tot en met 9 jaar is er een speciale aanbieding: Maak kennis met tennis. Dit zijn 10 lessen voor € 80,-. Hierna beslis je pas of je door wilt en lid wordt van de vereniging. Als je meteen lid wordt voor het jaar 2023, krijg je een racket cadeau. (Voor het jaar 2022 betaal je dan 50% contributie en hoef je geen inschrijfkosten te betalen).  Klik hier voor meer informatie. 
 
Algemene regelingen
  • Afkoop kantinediensten €  50,= (bardienstreglement)
  • Borg tijdelijke pas € 25,=
  • Blessure regeling € 50 korting voor 6 maanden, € 100,=  korting voor 12 maanden (zie toelichting hierna)
  • Eénmalige inschrijfkosten € 11,50 voor senior, € 7,= voor junior
  • Familiekorting: het vierde lid van een gezin heeft recht op een korting van 10% en elk vijfde lid of meer van één gezin heeft recht op 15% korting op de contributie. De korting wordt berekend over het lidmaatschapsbedrag van het oudste gezinslid. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen.
  • Introducé € 5 per keer (zie voor de voorwaarden hierna)
Bij aanvang van het lidmaatschap na 1 juli geldt voor dat jaar een korting van 50%, met uitzondering voor de jeugdleden t/m 8 jaar.
 
Het competitielidmaatschap geldt voor spelers die al bij een andere tennisvereniging volwaardig lid zijn en daarnaast bij onze vereniging competitie willen spelen. Deze vorm van competitielidmaatschap biedt dus de mogelijkheid om binnen onze vereniging competitie te spelen, maar uitsluitend voor competitievormen waarvoor geen loting plaatsvindt. Deze leden mogen ook deelnemen aan de clubkampioenschappen. Dit lidmaatschap geeft geen recht op vrij spelen.
 
Winterlidmaatschap en zomerlidmaatschap moet jaarlijks opnieuw worden aangevraagd. Eenmalige inschrijfkosten zijn niet van toepassing voor winter- en zomerlidmaatschap.
 
Tijdelijke pas
Nieuwe leden, winterleden en zomerleden ontvangen bij de aanmelding een tijdelijke pas. Voor deze pas dient een borg betaald te worden van € 25,=, welk bedrag bij inleveren van de pas weer wordt teruggegeven, danwel wordt teruggestort.
 
Introducé
De kosten voor het mogen tennissen door een introducé bedraagt € 5. Het is verplicht om af te hangen via de clubapp en daarbij wordt de volledige naam van de introducé vermeld. Betaling van de bijdrage van € 5 moet vooraf plaatsvinden op bankrekening NL50RABO0308337905 onder vermelding van de naam van de introducé. Mocht onverhoopt geen betaling hebben plaatsgevonden binnen 14 dagen na het spelen, dan stuurt de penningmeester naar het lid dat heeft afgehangen een factuur van € 7,50. Een niet-lid mag maximaal 10 keer per jaar geïntroduceerd worden.
 
Wijzigingen doorgeven 
Adreswijzigingen, opzeggingen of andere wijzigingen met betrekking tot je lidmaatschap kun je per emailbericht doorgeven aan: [email protected].
 
NB: Opzeggingen vóór 1 december van het lopend jaar doorgeven!
 
Blessureregeling
De blessureregeling dient - in beginsel - vooraf voor 6 of 12 maanden aangevraagd te worden. De blessureregeling kan iedere dag van de maand beginnen. Achteraf aanvragen is niet mogelijk. Het bestuur kan om een schriftelijke doktersverklaring vragen. De blessureregeling is niet van toepassing op zomer- en winterlidmaatschap en voor junioren tot en met 8 jaar.
Bij toepassing van de blessureregeling wordt een korting verleend. Deze bedraagt € 50 voor een blessureperiode van 6 maanden en € 100 voor een blessureperiode van 12 maanden. Bij contributiebedragen die lager zijn dan het volle seniorentarief (zoals bijvoorbeeld bij jeugdleden en studenten) wordt de korting evenredig naar het lidmaatschapsbedrag berekend.
 
De gemeente Utrecht heeft een aantal jaren geleden de U-pas geïntroduceerd om mensen met een lager inkomen de mogelijkheid te bieden culturele activiteiten bij te wonen maar ook om een sport te kunnen beoefenen. Bij het sporten betekent dit dat een deel van de contributie wordt voldaan door deze stichting en een klein deel door de vereniging zodat de inwoners tegen een gereduceerd tarief kunnen sporten. De gemeente de Bilt heeft zich daar ook bij aangesloten en als tennisvereniging kunnen wij een deel van de contributie declareren bij het U-pas bureau. U kunt in 2020 het volledige resterende saldo op de U-pas gebruiken voor de contributie.
Nadere informatie over de U-pas en de gehanteerde inkomensgrenzen zijn te vinden op de website van de U-pas (http://www.u-pas.nl/).
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032