Over de vereniging

Tautenburg is de (enige) tennis- & padelvereniging van Maartensdijk. De vereniging bestond 40 jaar in september 2022. De vereniging heeft een mooi complex bij de sportvelden aan de Dierenriem in Maartensdijk. De club heeft zowel voor tennis als padel een trainer en speelt op een zestal smashcourtbanen (aangelegd in 2019), allen voorzien van kunstlicht (led-verlichting) en 3 padel banen (aangelegd in 2022), ook deze zijn voorzien van kunstlicht (led-verlichting). Deze onderhoudsvrije banen bieden de mogelijkheid om het gehele kalenderjaar door, buiten te tennissen of te padellen. 

Naast deelname aan alle mogelijke competities, organiseert de club een eigen open senioren toernooi (augustus). Er is veel aandacht voor de jeugd, met allerlei leuke evenementen zoals rond Pasen, Kerst, Halloween, maar ook voor de (echte) recreanten wordt veel georganiseerd. Zo is er iedere vrijdagochend (van 9.30 - 12.00 uur) een drukbezochte toss, waar iedereen aan mee kan doen. 

Alle leden kunnen jaarlijks meedoen aan de Clubkampioenschappen in diverse categorien. Klik hier voor een overzicht van de jeugd en senioren clubkampioenen vanaf 1985.

De vereniging biedt ook de mogelijkheid om tennis- padelbanen te huren. Het huren van deze banen kan via het systeem Meet&Play van de KNLTB

 

Download bestanden

Statuten

Huishoudelijk reglement

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032