Spannende finales markeren succesvol clubkampioenschap padel bij TPV Tautenburg

04 juli 2023


Ruim een jaar geleden werden de padelbanen bij TPV Tautenburg geopend. Sindsdien hebben de banen een plek van ontmoeting, competitie en plezier gevormd voor spelers van alle leeftijden en niveaus. De club heeft de groeiende populariteit van padel omarmd en heeft er hard aan gewerkt om deze sport toegankelijk te maken voor zowel ervaren spelers als beginners.

Het clubkampioenschap padel, dat zich de afgelopen twee weken afspeelde, bereikte op zaterdag 1 juli een climax met de langverwachte finales. De categorieƫn Dames Dubbel A, Dames Dubbel B, Heren Dubbel A en Heren Dubbel B stonden garant voor spectaculaire wedstrijden. Met veel enthousiasme begonnen de voorrondes van het toernooi, waar spelers van diverse niveaus de strijd met elkaar aangingen. Gedurende twee weken werden er onder afwisselende weersomstandigheden intense wedstrijden gespeeld om een plaats in de finales te bemachtigen. Op zaterdag kwamen de beste spelers van de club samen om te strijden om de titel van clubkampioen.

In de Dames Dubbel A was het een intense strijd tussen Simone Mosterd en Ilse van Woudenberg versus Aline van Rossum en Laura van de Beek. Uiteindelijk wisten Simone en Ilse de overwinning te behalen na een enerverende wedstrijd. In de Dames Dubbel B-finale streden Margot Kraan en Inge de Jong tegen Marieke van den Berg en Esther de Rooij. De finale eindigde in een leuke 6-1 6-4, waarbij Margot en Inge uiteindelijk als winnaars uit de bus kwamen. 

Bij de Heren Dubbel A namen Bart Wolff en Bas Geitenbeek het op tegen Walter Mosterd en Ronald van den Brink. Na een spannende driesetter op de baan wisten Bas en Bart de titel te veroveren. In de Heren Dubbel B-finale bundelden Herman Jongerius en Dennis Top hun krachten tegen Niek Emmelot en Erik Top. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist in een enerverende tiebreak. Met de spanning voelbaar in de lucht vochten ze om elk punt. Uiteindelijk waren het Herman en Dennis die de overwinning opeisten.

Gedurende de afgelopen twee weken en de finaledag was het publiek in grote getale aanwezig om de spelers aan te moedigen. De clubleden, familie en vrienden creƫerden een sfeer van enthousiasme, strijd en ondersteuning. Het clubkampioenschap bood niet alleen hoogstaand padel, maar ook een gelegenheid voor gezelligheid binnen de club.

Na afloop van de laatste wedstrijden werden de kampioenen gehuldigd terwijl ze felicitaties in ontvangst namen van hun medespelers en supporters. TPV Tautenburg kijkt met trots terug op een geslaagd clubkampioenschap padel en blikt vooruit naar toekomstige evenementen, zoals het Tautenburg Padel Open wat zal plaatsvinden van 26 augustus tot 3 september, waarbij ze hopen op dezelfde mate van sportiviteit, gezelligheid en enthousiasme. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032