Wij doen weer mee aan de Rabo Clubsupport, je kunt NU stemmen

05 oktober 2021


Jouw stem is geld waard! De stemperiode van Rabo ClubSupport is van start en je kan stemmen tot en met 25 oktober. Stem nu op ons via Rabobank.nl/clubsupport.

Dankzij het succes van deze campagne doen steeds meer verenigingen mee, wat betekent dat de concurrentie groter wordt. Doordat ook meer mensen stemmen, wordt een stem steeds minder waard en is jouw stem op onze vereniging steeds belangrijker.

Reden te meer om te stemmen op de gezelligste Tennisvereniging van Maartensdijk.  

Kom daarom in actie:

1) Mobiliseer familie, vrienden, kennissen, buren, teamgenoten, etc. om op TV Tautenburg te stemmen
2) Geef tijdens de stemperiode van 5 t/m 25 oktober twee van de vijf stemmen op TV Tautenburg. Wij adviseren je om de overige 3 stemmen uit te brengen op of Tweemaal Zes of SVM, zodat de stemmen op Sportpark Van Eck blijven.

Om in tennistermen te blijven: Wij geven het balletje aan, maken jullie het af!

Over Rabo ClubSupport
Rabobank Rijn en Heuvelrug geeft als coöperatieve en maatschappelijk betrokken bank een deel van haar winst; maar liefst € 150.000 aan meer dan 200 verenigingen in de regio en stichtingen uit de regio’s De Bilt, Bunnik, Houten, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist. De leden van de bank mogen hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk