Twee prachtige toernooidagen en een waardig eerbetoon aan Anita

04 september 2020


Afgelopen weekend twee fantastische toernooidagen voor het goede doel en een meer dan waardig eerbetoon aan Anita. Doel was een mooi gezellig toernooi waarbij veel nieuwe en oude gezichten elkaar sportief ontmoeten en daarnaast geld binnen halen voor onderzoek naar de vreselijke ziekte Alzheimer. 

Ik denk dat we hier goed in geslaagd zijn en naast veel blije gezichten en een super promotie voor onze tennisclub wil jullie blij verrast laten weten dat we bij elkaar € 1.500,- hebben opgehaald om over te maken aan de Alzheimer stichting. Naast het inschrijfgeld zijn de 3 rackets geveild voor totaal € 375,- en is er spontaan echt flink gedoneerd. Totaal door de familie Blankestijn aangevuld tot een mooi rond bedrag van € 1.500-  Anita zou trots op ons zijn geweest en met was mooi om te zien hoeveel mensen naast een prachtige tennisavond/middag hebben gehad. 

Namens Hans, Joelle en Tamara bedankt en namens de organisatie een geweldig compliment voor jullie sportieve prestaties en de focus ligt nu weer op de clubkampioenschappen en de competitie.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]urg.nl

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk