Tautenburg Open afgesloten met fraaie finales

11 augustus 2019

Met mooie marathonpartijen is het Tautenburg Open 2019 afgerond. Het Open toernooi is zeer succesvol verlopen, met naast een winderige zaterdag ideale weersomstandigheden en nagenoeg geen opgaves. Door de toernooiopzet met poules kwam iedere speler volop in actie, met daarbij een aantal veelvraten.

Hans Veth en Frank Schuller waren daarbij de overtreffende trap. Het tweetal dubbelde met elkaar in de HD6 en deden allebei ook nog in twee andere onderdelen mee. Zo stonden ze in een goede week tijd allebei twaalf (!!) keer op de baan. Het leverde ze uiteindelijk ook nog titels op. Samen wonnen ze namelijk de HD6-poule, terwijl Veth ook de GD6 wist te winnen samen met Marjolein Rentinck.

Tussen alle wedstrijden door konden de spelers genieten van de uitgebreide maaltijden die werden geserveerd en was er vrijdagavond een live-optreden van Glenn Palm. In de hoogste klasse (HD5) wisten Johan Brinkman en Sander Brouwer hun status als eerste reekshoofd waar te maken. Dat ging wel op het nippertje, want tegen Frank Schuller en Sander de Ruiter wonnen ze in een ware thriller: 6-4, 6-7, 7-6.

Op de slotdag met alle finales werd het licht uitgedaan door Michel Diermeier en Erik Reijnders. Grappig genoeg had Diermeier op de openingsdag ook de allereerste partij gespeeld. De finale in de HE8 werd een ware marathon, waarin Diermeier uiteindelijk dankzij een tiebreak in de derde set als allerlaatste winnaar van de baan stapte.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk