Padel tennisleraar gevonden én aanmelden tennislessen

05 oktober 2022


Het is gelukt om een padelleraar te vinden in de persoon van Remco van den Berg. Vanaf november zullen de lessen starten en je kunt je hier voor opgeven.

Remco stelt zichzelf alvast even voor!

"Mijn naam is Remco van den Berg, 44 lentes jong en ben woonachtig in de Meern.  In mijn jeugd heb ik altijd gevoetbald en getafeltennist. In 2001 ben ik lid geworden van L.T.C. Vleuten-De Meern waar ik met veel plezier 20 jaar getennist heb. Toen was daar in juni 2018 ineens een padelbaan bij de sporthal verderop. Ik weet nog dat er toen een hittegolf was terwijl wij stonden te zwoegen maar ik wist het gelijk, dit is zo leuk! Sindsdien ben ik niet meer van de baan af te slaan. Ik ben zelf lid bij de Doordraaiers en Sportclub Houten waar ik afwisselend ook competitie speel.  Ik heb begin 2021 de opleiding tot Padelleraar gevolgd bij de KNLTB. Het lijkt mij een leuke uitdaging om andere mensen het mooie spel van padel te leren. Hiervoor heb ik les gegeven bij Shot in Zeist. Ik kijk ernaar uit om jullie te zien op het prachtige park van Tautenburg om samen met jullie padel in Maartensdijk op de kaart te zetten!"

Aanmelden voor tennislessen

Het nieuwe blok van tennislessen gaat half oktober van start. Ook hiervoor kun jij je nog opgeven bij de tennisschool. De najaarstrainingen starten in de week van maandag 17 oktober 2022 en de maak kennis met tennis voor jeugd in de week van maandag 7 november 2022. Inschrijven kan via de website van de tennisschool.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032