NL doet opruim en opknap dag

03 mei 2021

Het ziet er naar uit dat er licht is aan het eind van de tunnel en er wellicht sprake is van een beetje Corona verlichting nu de vaccinaties in volle gang zijn. We weten het nog niet maar wellicht kunnen we deze zomer weer met de kantine of het terras open en kunnen we bijvoorbeeld een knallend Open Toernooi draaien. Daar moeten we wel klaar voor zijn en zorgen dat alles spik en span is, zowel binnen als buiten. 

Samen met NL-Doet hebben wij onder de lieve leiding van Margo op 29 mei aanstaande weer een schoonmaak en opknapdag georganiseerd. Om 9.30 uur beginnen we met koffie op gepaste afstand en dan willen we met een team vrijwilligers een paar uur flink aan de slag om zowel binnen als buiten alles helemaal bedrijfsklaar te maken. 

  • Kantine, keuken en terras weer helemaal spik en span
  • Afhankelijk van het aantal actievelingen wat zich aangemeld heeft ook zoveel mogelijk buitenactiviteiten
  • Wie weet de ramen gelapt
  • Als er een paar handige gasten zich aanmelden, de tafels indien nodig geschuurd en gelakt
  • Het buitenmeubilair plakbandvrij en helemaal schoon
  • De reclameborden schoongemaakt
  • De hoekbank eventueel eens helemaal afschuren en voorzien van een fris lakje
  • En wat er nog meer te herstellen is om klaar te staan als de deur weer open kan.

Wij willen om uiterlijk 13.00uur afsluiten met een hapje en een drankje maar willen graag met een flinke ploeg aan de slag. Wie van jullie is bereid om zich aan te melden via [email protected] om met een paar uur Coronaproof vrijwilligerswerk je vereniging te helpen.

We rekenen op jullie clubgevoel en willen zodra dat klote virus het toe laat klaar te zijn om in te kunnen halen wat we al die tijd gemist hebben. Meld je aan via [email protected] om op zaterdag 29 mei vanaf 9.30uur een paar uurtjes gezellig met elkaar te buffelen.

Namens de vereniging vast bedankt.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk