KNLTB Competitie 2020

07 juni 2020


De KNLTB heeft besloten om dit jaar de Najaarscompetitie (september/oktober 2020) te spelen als 'Voorjaarscompetitie' en noemt deze KNLTB Competitie 2020. Wat betekent dat voor ons?

De teams die reeds ingeschreven waren voor de afgelaste Voorjaarscompetitie zijn automatisch ingeschreven voor de KNLTB Competitie 2020. Na een inventarisatie onder de teamcaptains heeft 1 zaterdagteam zich teruggetrokken, verder zijn alle teams weer van de partij. Zie overzicht/download hieronder.

Bekijk overzicht Tautenburg competitieteams 2020 (pdf)

Het is mogelijk om nog nieuwe teams in te schrijven voor alle speeldagen behalve voor de vrijdagavond (hiervoor is het maximaal aantal teams reeds ingeschreven). In de bijlage Aanbod KNLTB-sompetitie 2020 vind je de mogelijkheden, waarvoor je nog in kunt schrijven (behalve vrijdagavond dus!). Indien je een team wilt aanmelden kun je een e-mail sturen naar [email protected], waarin je aangeeft welke competitie en met welke spelers je mee wilt doen.

Bekijk aanbod KNLTB-competitie 2020 (pdf)

Als de competitie in september inderdaad van start gaat, zullen er diverse maatregelen getroffen worden om de mogelijke verspreiding van het coronavirus te beperken. De KNLTB stelt hiervoor richtlijnen op, zoals het spelen op tijd (1 uur per wedstrijd) tijdens de avondcompetities en versoepeling van de regelgeving rondom wachttijden bij slechte weersomstandigheden. Verder zullen we als vereniging onderzoeken wat wij kunnen doen om te voldoen aan de anderhalvemeter-regel.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk