Het Anita Blankestijn Tennisevent: Geef je nu op!

09 juli 2020


Om het onlangs overleden oud lid en vooral bestuurslid in vele vormen te eren en geld op te halen voor de Alzheimer Stichting een leuk toernooi met haar naam. Dit gaan we Coronoproof doen door op zaterdagavond 29 augustus vanaf 18.00uur  en op zondagmiddag 30 Augustus vanaf 12.00uur een tennistoernooi te organiseren voor teams van leden en oud leden en gezellige vriendenteams.

Ook een gewoon gezellig groepje van Tautenburg is OK. De teams bestaan uit 4 mannen of vrouwen of een mix mag ook. Er worden alleen dubbels gespeeld waarbij geprobeerd wordt een beetje op sterkte in te delen.

Leuk voor senioren die op dit moment lid zijn van Tautenburg maar juist voor mensen die in het verleden bij Tautenburg hebben gespeeld of hun tennissende vrienden de sfeer van Tautenburg eens willen laten proeven. Of gewoon een mooie manier om het racket weer eens op te pakken. Een sportieve reünie om oude tennismaten te ontmoeten of met een vriendenclub de strijd aan te gaan.

Je kan je aanmelden als team bestaande uit minimaal 4 personen  door een mail te sturen aan [email protected] waarbij wij graag naast je naam of de namen van de spelers willen horen in welke categorie je/jullie willen spelen (topper-hobby of recreant) tevens beslist of je op de zaterdag of de zondag wil spelen met je team. Één van de twee! Deelname is € 15,- per team. Dit bedrag gaat naar de Alzheimer Stichting en de vereniging zal zorgen voor wat te snaaien tussendoor op het Coronoproof ingedeelde terras. Reageer echter snel want vol is vol i.v.m. Corona willen we maximaal op zaterdagavond en op zondagmiddag 12 teams per speelronde op het terras kwijt. Vooral oud leden wil ik aanmoedigen om je aan te melden, individueel of als team.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk