Drie kampioensteams van Tautenburg gehuldigd

13 juni 2022


Na twee stille voorjaren kon het eindelijk weer. Er is een volledige voorjaarscompetitie gespeeld en Tautenburg heeft drie kampioenen afgeleverd. En twee daarvan op het hoogste niveau!

Hoogste titels zijn binnen

Op vrijdagavond wist het herendubbelteam in de hoofdklasse bijna een foutloos rapport te overleggen. Bart Wolff, Bas Geijtenbeek, Ronald van den Brink , Lodewijk Hermens en Paul de Bruin met invallers Warner Harmsen en Tom Kuin wonnen 15 van de 16 duels en daarmee werd de titel in de hoofdklasse gepakt. Op zondag deden de dames het net zo goed in de eerste klasse, op deze speeldag het hoogste niveau. Leonne Logtenberg, Ilse van Woudenberg, Tahnee Madsen, Mariel Merkus, Kim Karsten en invaller Aline van Rossum wonnen 23 van de 24 wedstrijden en pakten ook daarmee overtuigend de titel. Allebei deze teams gaan in het najaar het blikveld verruimen en zich melden in de padel-competitie.

Feestelijke afsluiting

De derde kampioen was het herendubbel team op de vrijdagavond, dat uitkwam in de derde klasse. Kim van den Hemel, Remco van den Brink, Bram van Eck, Bjorn Engel en Maikel van Mil met invallers Frank Metz, Peter Drenth, Steven Veenendaal en Geert van der Veen wonnen 19 van de 20 wedstrijden en konden de champagne al vroegtijdig openen. Afgelopen zaterdag werden de kampioenen gehuldigd tijdens een zeer geslaagde barbeque.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032