Terug naar overzicht

Padel-Instuif

Tautenburg (Padelbaan 1, Padelbaan 2, Padelbaan 3)
30-6-2022 20:00 - 30-6-2022 21:00
9

Tautenburg Padel-instuif 

Wat houdt de Padel-instuif in?

De Padel-Instuif is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, ongeacht hun padelniveau of -ervaring. We streven naar maximaal 18 deelnemers per keer,  zodat deelnemers niet lang naast de baan hoeven te wachten. De instuif wordt gecoördineerd door een vrijwilliger, doorgaans een lid van padelcommissie. De aanwezige coördinator van de padelcommissie maakt een verdeling per baan. Deze instuif is leuk en sportief. Je maakt kennis met de padelbanen, andere spelers en de beginselen van het padellen.

Doel van de Padel-instuif

Het doel van de instuif is vooral om leden en geïnteresseerden kennis te laten maken met de sport én met andere padelspelers, zodat ze eventueel ook buiten de instuif om eens met elkaar kunnen afspreken om samen te gaan padellen.

Voor een ieder die nog geen ervaring hebben opgedaan met padel, kom het vooral eens uitproberen! Er zijn op deze instuifmomenten padelrackets  en ballen van de club beschikbaar die je gratis kunt lenen. Ben je al lid schrijf je dan in via de KNLTB clubapp en voor niet leden via [email protected] 

Introduceren niet leden

Het staat iedereen vrij om een of meer niet-leden mee te nemen naar de padel instuif, mits hun namen vooraf bij de aanmelding wordt doorgegeven. Niet-leden kunnen gratis gebruik maken van een racket van de vereniging.Voor niet-leden is meedoen met de padel instuif de eerste keer gratis. Wil diegene daarna vaker meedoen terwijl hij of zij (nog) geen lid is, dan kost het € 5,00 per keer. Introducékosten kunnen per pin betaald worden in de kantine bij de bar. 

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032