Zomer Challenge 2020

T.V. Tautenburg Maartensdijk biedt deze zomer voor 50 euro (jeugd 25 euro) tennis voor iedereen die weer lekker wil sporten tijdens de coronabeperkingen.

Heeft je eigen sport zomerstop of kan dit door de corona nog niet doorgaan, sport je altijd binnen maar wil je nu lekker buiten aan de slag; Kom tennissen tijdens onze Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap t/m september 2020 waarbij spelers, jong en oud, onbeperkt vrij kunnen tennissen en een aantal inlooplessen van de tennisleraar kunnen volgen.

Afhankelijk van de coronabeperkingen worden daarnaast meer activiteiten aangeboden. Aanmelden kan door dit inschrijfformulier in te vullen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Helen Brinkhuis 06-52633573 of per e-mail [email protected].

Voorwaarden Senioren

 • De prijs voor de Tennis Zomer Challenge is € 50,-
  • Voor mensen die minder dan 8 maanden geleden lid zijn geweest van een tennisvereniging ligt de prijs € 20,- hoger i.v.m. o.a. de verplichte afdracht aan de KNLTB
 • De aanbieding* na de Tennis Zomer Challenge bij aansluitend lidmaatschap, minimaal t/m 2021, is:
  → 2020: gratis tennissen
  → 2021: de €50,- van de Tennis Zomer Challenge korting op nieuw lidmaatschap (€ 130,- i.p.v. €180,- ; excl. admin.kosten.)
  * Deze aanbieding geldt níet voor mensen die in 2019 hun lidmaatschap van T.V. Tautenburg hebben opgezegd
 • I.v.m. corona mogen er een beperkt aantal mensen op de baan; daarom is het na inschrijving voor de Tennis Zomer Challenge verplicht om je voor de inlooplessen vooraf aan te melden bij de tennisleraar. (Julian, te bereiken op 06-42070274).
  Julian zal de 3 inlooplessen verzorgen op zaterdagen, te weten 6, 13 en 20 juni ’20 van 13.00-13.50u of van 14.00-14.50u. Mochten alle lessen vol zitten dan proberen we uiteraard een oplossing te vinden
 • Tennis Zomer Challenge-leden kunnen niet meedoen aan de najaarscompetitie
 • Tennis Zomer Challenge-leden hebben, na ontvangst van hun KNLTB-pasje, de beschikking over de clubapp. Deze is noodzakelijk om banen voor vrij spelen vooraf te reserveren i.v.m. de coronamaatregelen
 • Tennis Zomer Challenge-leden kunnen wel deelnemen aan de interne competitie (ladder)
 • Alle mogelijkheden binnen T.V. Tautenburg zijn en blijven onder voorbehoud van de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.

Voorwaarden Junioren

Wanneer? Juni tot en met september 2020

Wat houdt dit in? 2 gratis inlooplessen (13 en 20 juni om 15.00) van de tennisleraar (graag aanmelden bij Julian, onze trainer, telefoonnummer: 06 42070274), gratis deelname aan een leuke zomeractiviteiten op de club (georganiseerd door de jeugdcommissie) en natuurlijk lekker vrij tennissen wanneer het jou uitkomt. Vooral voor de oudere kids is dit een mooie kans om deze zomer weer de sportkleren aan te trekken en lekker te sporten!

Deelnemers aan de zomerchallenge mogen helaas niet meedoen aan de najaarscompetitie.

Wat kost het? De zomerchallenge kost € 25. Je krijgt een tijdelijke pas waarmee je in deze periode het park op kunt en je krijgt beschikking over de clubapp om online banen te reserveren i.v.m. de coronamaatregelen.

Als je minder dan 8 maanden geleden lid bent geweest bij een vereniging moet je €20 meer betalen vanwege de verplichte afdracht aan de KNLTB. Ben je binnen die 8 maanden lid geweest bij een andere vereniging en besluit je aansluitend om lid te worden bij Tautenburg, dan krijg je de €20 weer terug.

En wat dan na september? Als je na de zomerchallenge graag wilt blijven tennissen bij ons, kun je volwaardig lid worden van de vereniging. Voor jeugd tot 9 jaar is het lidmaatschap voor de rest van 2020 dan gratis. Je hoeft pas te betalen vanaf 2021 (€ 35 per jaar). Voor jeugd van 9 t/m 17 jaar kost dit nogmaals € 25 voor de maanden oktober, november en december. Dit geldt dus wel alleen bij toezegging van het lidmaatschap voor 2021. Daarna kost het lidmaatschap € 108 per jaar.

Besluit je om n.a.v. deze zomerchallenge, samen met iemand uit jouw gezin volwaardig lid te worden vanaf 2021, dan ontvangen jullie bovendien nog een leuke verrassing. 

Klinkt goed! Hoe meld ik me aan? Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier, incl. pasfoto te mailen naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk