Tautenburg

Tautenburg is de (enige) tennisvereniging van Maartensdijk. De vereniging bestond 35 jaar in september 2007 en is in datzelfde jaar verhuisd naar een splinternieuw complex tussen de sportvelden aan de Dierenriem in Maartensdijk. De club heeft een fulltime trainer en speelt op een zestal smashcourtbanen (aangelegd in 2019), allen voorzien van kunstlicht (led-verlichting). Deze onderhoudsvrije banen bieden de mogelijkheid om het gehele kalenderjaar door buiten te tennissen. 

Naast deelname aan alle mogelijke competities, organiseert de club een eigen open senioren (augustus) en een open jeugd toernooi (maart). Er is veel aandacht voor de jeugd, met onder andere een jaarlijks zomer-tenniskamp, maar ook voor de (echte) recreanten wordt veel georganiseerd. Zo is er iedere vrijdagochend (van 9.30 - 12.00 uur) een drukbezochte toss, waar iedereen aan mee kan doen. Alleen tijdens de voor- en najaarscompetitie en tijdens clubkampioenschappen is er geen vrijdagavond-toss.

Alle leden kunnen jaarlijks meedoen aan de Clubkampioenschappen in diverse categorien. Klik hier voor een overzicht van de jeugd en senioren clubkampioenen vanaf 1985.

Tennissen met een introducée is mogelijk voor € 5 per keer. Dit kan worden aangevraagd bij Tosca Veen (ledenadministratie).

 

Download bestanden

Statuten

Huishoudelijk reglement

Notulen ALV 22 maart 2017

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk