Zondag 15 september, zet hem in je agenda en doe mee!

27 augustus 2019


Beste tennisvrienden! Soms zijn er momenten dat je de kans hebt te helpen, helpen door iets doen voor een persoon of zelfs een hele groep mensen, dit is zo’n moment. Lees het onderstaande maar volg zeker ook deze link naar Tamara Blankenstijn’s pagina, haar gekozen woorden zijn kraakhelder, we rekenen op jullie steun want het is hard nodig!

Eerder dit jaar sprak Tamara op het sportpark van tennis vereniging Tautenburg in Maartensdijk. Onder doodse stilte, vertelde zij ten overstaan van de ruim 100 aanwezigen dat haar moeder Anita aan een zeer ernstige  vorm van Alzheimer lijdt en over de activiteit die ze wil gaan doen om het Alzheimerfonds te ondersteunen. Op 3 november gaat Tamara de marathon van New York lopen om zo geld op te halen voor dit prachtige doel.

Tautenburger, en marathon kenner bij uitstek, Bert van Vlaanderen is haar coach/trainer en helpt haar dit doel te bereiken. Tijdens haar speech vroeg zij aan iedereen haar financieel te ondersteunen door te doneren aan de Alzheimer stichting voor het zeer noodzakelijke onderzoek naar medicijnen.

Natuurlijk is het prachtig als jullie een bijdrage overmaken echter is er ook een andere mogelijkheid! Bewegen staat hierbij centraal want op zondag 15 september staan er twee evenementen op het programma, beide op het park van tennis vereniging Tautenburg in Maartensdijk. Voor de fietsers onder ons hebben we een prachtige tocht van ongeveer 60km uitgezet, pak de race, elektrische of sportfiets, en geniet van de verschillende landschappen in onze regio! Voor de mensen die wel willen bijdragen maar
fietsen net iets minder leuk vinden hebben we een tweede mogelijkheid tot deelnemen. Dit evenement staat onder leiding van Nathalie Schaafsma, zij zal met al haar medische kennis een op Core Stability gebaseerde sportclinic neerzetten, laagdrempelig en leuk voor iedereen!

Het principe is simpel, we vragen van iedere deelnemer een bijdrage van minimaal €10,= Vanzelfsprekend staat het vrij om meer bij te dragen, heel graag zelfs want het volledige bedrag komt ten goede van Tamara’s doel! Uiteraard verzorgen wij een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij!

De fietstocht:
Je kunt de fietstocht starten tussen 0900 en 1100 uur, ga lekker met je eigen groep op pad en kies je eigen tempo, we houden het veilig want het is geen race! Uiteraard zorgen wij voor een goed uitgepijlde route.

De sportclinic:
De sportclinic start om 1100 uur onder leiding van Nathalie Schaafsma en duurt ongeveer 1,5 uur. Het is dus de bedoeling dat er zoveel mogelijk deelnemers zijn, dus spam je vriendengroep, neem je buurman en buurvrouw mee en kom zondag 15 september naar het park van Tennisvereniging Tautenburg, Dierenriem 6a, 3738TR in Maartensdijk.

Tot dan!
Namens de familie Blankenstijn alvast enorm bedankt!

Lees hier meer over Keep on Running van Tamara

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk