Weer een enorme uitdaging voor Dennis Top

17 september 2018


Jambo clubgenoten,

Zoals jullie wellicht nog weten heb ik in 2017 heb ik met Team Mediq deelgenomen aan de Africa Classic, een van de meest mooie ervaringen uit mijn leven, waar ik met enorm veel plezier op terugkijk.

Totaal onverwacht krijg ik nu de kans, 4 weken voor vertrek, aan te sluiten bij het 2018 Team van Mediq. 

Zoals jullie van mijn vorige reis weten ligt hier een enorme uitdaging, binnen een paar weken mijn sponsorteller te vullen, om zo nogmaals met eigen ogen het prachtige Tanzania, de indrukwekkende Kilimanjaro en het nodige werk van Amref Flying Doctors te zien. 

Dit bijzondere evenement , de Africa Classic, helpt Amref Flying Doctors te werken aan een duurzaam gezonder Afrika. Daarnaast ligt er weer een tweede uitdaging, nl. met eigen benen een pittige mountainbike tocht van 400 km te volbrengen.

Vorig jaar hebben velen van jullie Tautenburgers mij, en dus Amref, al ondersteund door mee te fietsen met de Tautenburg Sponsorfietstocht of een bedrag te sponsoren. Hiervoor uiteraard nogmaals enorm veel dank, maar nu ligt er voor mij een nog grotere uitdaging.....ik heb nl nog maar drie weken de tijd om mijn sponsorteller te vullen met een zo groot mogelijk bedrag, allemaal voor Amref Flying Doctors...Je kunt mij en daarmee Amref Flying Doctors opnieuw ondersteunen met deze uitdagingen door te klikken op onderstaande link, of de link te kopiĆ«ren naar de tekstbalk in je browser. 

Daardoor kom je op de website van de Africa Classic waar je kunt vinden hoe je mij (opnieuw) zou kunnen sponsoren.

Wil je meer weten, vragen of overleggen over sponsormogelijkheden,  neem dan gerust contact met mij op!

Heel erg bedankt!

Groet, Dennis Top
 06-24360095

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk
Nederland