Wat een jaar!  

09 januari 2021


Gelukkig is 2020 achter de rug, wat een raar jaar was dit. Het had een jaar moeten worden waarin we vierden dat we nieuwe banen hebben, met een groot openingstoernooi en overige activiteiten. Maar in plaats van al onze leden bestoken met activiteiten hebben we jammer genoeg regelmatig iedereen moeten mededelen dat er beperkingen zijn op het tennissen. Balen, maar het was niet anders. Toch is het niet allemaal negatief wat er heeft plaatsgevonden. Waar ik zeer trots op ben is dat al onze leden zich goed hebben gehouden aan deze constant veranderende maatregelingen. Ook ben ik zeer blij met alle vrijwilligers, de mensen achter de schermen, die dit allemaal op het laatste moment hebben moeten regelen en communiceren naar de leden.  

Het gebruik van de KNLTB.Club app voor afhangen is nu normaal geworden, ik kan me voorstellen dat dit zo blijft. In de periode dat we nog een beetje normaal konden tennissen is de Zomer Challenge geïntroduceerd om nieuwe leden binnen te krijgen wat een zeer groot succes is geworden. Het is voor eerst sinds jaren dat we in leden aantal stijgen, dit komt door het aantal nieuwe leden, als ook doordat er weinig mensen hebben opgezegd. In deze zelfde periode is een zeer geslaagd Open toernooi gehouden en zijn de clubkampioenschappen georganiseerd.

Door alle corona maatregelingen hebben we de jaarvergadering over 2019 niet kunnen laten doorgaan. We zullen dit jaar vroeg in het jaar, waarschijnlijk februari een online jaarvergadering over 2019 en 2020 organiseren. Natuurlijk is 2020 een rampzalig jaar voor de kantine opbrengst maar door de verschillende steun maatregelingen die de overheid voor sportverenigingen heeft geïntroduceerd blijft de vereniging er financieel goed voor staan.  

2021 begint zoals 2020 was geëindigd, ofwel in een lockdown. Laten we hopen dat door de komst van het vaccin het einde in zicht is, ook al kan dit voor ons nog maanden duren. 2021 zal dan ook in het teken staan van het weer terugbrengen van de gezelligheid op de club, waarbij de kantine weer lekker open kan zijn en naast het genieten van een potje tennis we ook kunnen genieten van een drankje op het terras en de verschillende activiteiten. Ook hoop ik dat 2021 in het teken gaat staan dat de er meer leden actief worden als vrijwilliger bij de vereniging. De afgelopen jaren zagen we het aantal vrijwilligers sterk terug lopen en komen de verschillende activiteiten op steeds minder schouders te liggen. Zowel in de bezetting van de commissies als in het bestuur. Laat je horen als je wat wilt doen en wacht niet tot je gevraagd wordt.   

Wij allen zijn de vereniging en jullie mening is dan ook belangrijk in wat we gaan doen. Daarom willen we binnenkort een korte enquête uitzetten en jullie vragen om deze in te vullen.  

Ik wens jullie allen een gezond en goed tennisjaar en hoop dat ergens in 2021 we hierop kunnen drinken in het clubhuis.  

Sander Voorzitter TV tautenburg.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk