Volop activiteiten voor tennisjeugd in 2020

03 december 2019


De jeugdcommissie brengt jullie graag op de hoogte van de plannen voor 2020! Om te beginnen hopen we je in 2019 nog even te zien bij ‘Christmas tennisfun’ op 18 december.

2020

Op vrijdag 3 januari neemt Tautenburg deel aan Moving Maartensdijk in de Vierstee. Een middag om onze club te promoten. Kom gerust (samen met iemand) een kijkje nemen. Tennistrainer Julian, de JC en selectiespelers zijn ook van de partij!  Zie voor meer informatie en het programma. Op zaterdag 18 januari vindt het Glow in the dark toernooi plaats en in maart gaat schooltennis weer van start voor kids van de MLK en de Kievit.

Verder staan natuurlijk de nodige activiteiten en toernooitjes op de planning, zoals het Paastoernooi,  mini maxi, en een invitatietoernooi met kidsdisco. Binnenkort horen jullie ook meer over het tenniskamp in juli, georganiseerd door onze tennisschool.

Tautenburg Clubmiddag/avond

Nieuw komend jaar is de Tautenburg Clubmiddag/avond en deelname aan Tennisclinics.  Je leest er binnenkort meer over. Goed nieuws is ook dat we ook weer inlooptrainingen gaan aanbieden, gegeven door de selectiespelers.

Het hoe, voor wie en wanneer…wordt momenteel uitgewerkt. Vergeet verder natuurlijk  jouw deelname aan de voor- en najaarscompetitie en de clubkampioenschappen niet! Houd dus de clubapp en de nieuwsbrief in de gaten en volg ons op Facebook en Instagram

We gaan er in 2020 een leuk en sportief jaar van maken,

groet, Julian, de selectie en de jeugdcommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk