Vervanging banen

21 juli 2019


Graag willen we jullie inlichten over de status van de vervanging van de banen. De afgelopen tijd is hier hard aan gewerkt. Zoals in de ledenvergadering is besloten gaan we onze 6 banen vervangen naar een smash court toplaag.

Op dit moment hebben we aan alle drie de aannemers gevraagd om hun laatste bod te doen. Naar aanleiding van dit bod zullen we besluiten met wie we in zee gaan. Hierbij spelen: kwaliteit, service en kosten zowel aanleg als doorlopend een belangrijke rol. De verwachting is dat de banen in november zullen worden vervangen. We kunnen dan waarschijnlijk 2 weken niet spelen op ons park. Zodra we exact weten wanneer dit zal zijn zullen we dit jullie doorgeven.  

Over de aanleg van padelbanen hebben we nog geen besluit genomen, dit is uitgesteld tot ultimo september. Het uitstel is gegeven omdat we met de gemeente in gesprek zijn over een extra stukje grond waardoor de padelbanen veel mooier in ons park kunnen liggen, als ook omdat we nog niet het gehele sponsorbedrag rond hebben.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk