Update Padel bij Tautenburg: Artist Impressions tijdens CK

04 september 2021


De werkgroep padel is de afgelopen twee maanden actief geweest om alles in kaart te brengen. Het is nu dan ook tijd om de eerste ontwikkelingen te presenteren. Tijdens de clubkampioenschappen (die lopen van zondag 5 tot en met zaterdag 11 september) is er in het clubgebouw een artist impression te zien.

Flink wat stappen te zetten

Voor er daadwerkelijk padelbanen liggen bij Tautenburg moeten er nog aardig wat stappen worden genomen. De bevindingen van de werkgroep padel zijn gepresenteerd aan het bestuur en aan de STAM. De definitieve besluitvorming ligt uiteraard bij de leden. Wanneer alles volledig is uitgewerkt, dan zullen de plannen dan ook aan de leden worden gepresenteerd op een daarvoor ingelaste ledenvergadering (waarschijnlijk in oktober). Wordt hier groen licht gegeven? Dan zal het bouwproces verder in gang worden gezet. 

Bekijk wat de plannen zijn

Om inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden zijn, heeft de werkgroep padel een artist impression laten maken van het park. Kom deze bekijken tijdens de clubkampioenschappen. Daarnaast zijn er de afgelopen periode flink wat vragen aan de werkgroep gesteld. De meest veelvoorkomende vragen hebben we tevens beantwoord door middel van een FAQ. Wil je meer weten? Dat kan altijd, want er zal iedere dag iemand van de werkgroep op het park aanwezig zijn. Schroom dus niet om je vragen of opmerkingen op te werpen. Of stuur een mailtje naar [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk