UITNODIGING FORMELE HEROPENING SPORTPARK 10 SEPTEMBER

26 augustus 2022

Alweer zes maanden geleden zijn de werkzaamheden voor de aanpassingen van ons sportcomplex begonnen. In eerste instantie gericht op het zo snel mogelijk openenen van de drie nieuwe padelbanen. Die zijn alweer drie maanden operationeel en worden druk gebruikt. En er is veel meer veranderd aan ons sportpark. Er is een compleet nieuw terras gemaakt, de verlichting is aangepast, de hekken zijn verplaatst, en er is een geheel vernieuwd toegangssysteem geplaatst.
Op zaterdag 10 september willen we hierbij stilstaan via een feestelijke formele opening. 
 
Programma:
15:30 Park open en welkom op het Padelplaza
16:00 Toespraken,  opening padelbanen door Wethouder Sport, Dolf Smolenaers
16:30 Demo padel wedstrijd door 4 topspelers
17:00 - 19:00 padel clinics (inschrijving op de middag)
 
Graag zien we zo veel mogelijk leden op 10 september, houd deze datum dus vast!
 
VERDER NIEUWS 
 
King of the court.
Nu de vakantie bijna achter de rug is, willen we ook weer enkele activiteiten inplannen. In ieder geval zijn er weer King of the Court padel events ingepland, op een aantal zondagen te weten 28 augustus, 25 september, 30 oktober en 27 november. Van 10 - 12 uur is er ruimte voor 12 leden met beginnersniveau, van 12 - 14 uur kunnen 12 gevorderden spelen. Leden kunnen zich opgeven via de KNLTB Club App (kies voor Club, vervolgens voor Agenda). Inschrijving staat open nadat de voorgaande speeldag is geweest.
 
Business events
Na de opening van de padelbanen zijn er verschillende vragen bij ons binnen gekomen voor bedrijfsuitjes. Inmiddels hebben we hier al wat ervaring mee opgedaan en hebben we hiervoor een standaard procedure opgesteld. 
In grote lijnen komt het er op neer dat we een pakket aanbieden waarin baanhuur, racketthuur, balverkoop en kantine faciliteiten gebundeld zijn. We zijn nog in gesprek met bedrijven om ook aanvullende catering mogelijk te maken. 
Mocht je wel eens geluiden horen van partijen die graag eens met een groep mensen willen komen spelen, dan kun je ze doorverwijzen naar contactpersoon Bram van Eck, of naar het mailadres [email protected].
 
Ongewenste free rides
We zien tot ons genoegen dat er een grote groep mensen is die regelmatig introducees meenemen om bij ons te komen spelen. Dat merken we ook aan het feit dat daarvoor netjes de reserveringen gedaan worden en dat de introductie fee daarvoor via Mollie wordt betaald. Dat geldt zowel voor padel als voor tennis.
Helaas merken we ook dat dit niet altijd even goed nageleefd wordt. En dat is niet juist, niet eerlijk t.o.v. alle mensen die zich netjes aan de regels houden en ook niet goed voor de club. Reglementair zijn wij bevoegd hiervoor boetes te heffen, maar zo ver willen we het natuurlijk niet laten komen. Wij willen iedereen vragen om zich aan deze gedragscode te houden en ook om eventueel anderen hierop aan te spreken. 
Ook willen we er op wijzen dat afhangen altijd verplicht is, ook als het rustig is op de baan en het zo aanlokkelijk is om even een balletje te slaan. Houd je aan deze discipline, want alleen zo kunnen we alles ordelijk houden.
 
Kantine openstelling
Iedereen die regelmatig op het sportpark kwam heeft kunnen merken dat we de bardiensten hebben geïntensiveerd. Lange tijd was de kantine op doordeweekse avonden bemand en is er veelvuldig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om wat te blijven drinken. Alles wat goed is went snel, want toen we gedurende de vakantieperiode de teugels even hebben laten vieren werd dit node gemist. Het goede nieuws is dat vanaf de Tautenburg Open de kantine weer vaker open zal zijn. Denk er dus aan om je in te schrijven voor bardiensten als je dat nog niet gedaan hebt.
 
Glasvezel in Maartensdijk, Hollandsche rading, Groenekan en Westbroek.
TPV Tautenburg is een samenwerking aangegaan met Delta netwerk. Hiermee krijgt iedereen die zich via de club aanmeldt voor glasvezel van Delta of Caiway 25 euro korting en ontvangt de vereniging 50 euro per aanmelding. Heb je interesse? Wacht dan de berichtgeving vanuit de vereniging af. Binnenkort ontvang je meer informatie.
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032