Tautenburg verkoopt kantinevoorraad

03 mei 2020


Doordat de kantine al flinke tijd dicht is en het er ook nog niet naar uit ziet dat deze binnenkort open gaat heeft Tautenburg om verschillende kantinevoorraden te verkopen onder haar leden. Steun je club en koop bij Tautenburg. 

Er is met name voor het openingsfeest van afgelopen 28 maart flink wat voorraad ingekocht. Onlangs hebben wij van de kantinecommissie gekeken hoe het met de houdbaarheidsdata zit van de voorraad. Een aantal artikelen zaten al op of tegen de houdbaarheidsdatum aan. Deze zijn afgeboekt en naar de voedselbank gebracht. Een goed doel maar dit kost de club wel geld.

Voorraad in verkoop

Omdat het er naar uitziet dat wij voorlopig nog geen activiteiten in de kantine zullen hebben willen wij zoveel mogelijk van onze huidige voorraad met als houdbaarheidsdatum uiterlijk september aanbieden voor prijzen die zelfs onder onze inkoopprijs liggen. Help daarom je club en bestel voor eigen gebruik zoveel mogelijk spullen (zolang de voorraad strekt).

Vul het excelformulier in (danwel de pdf) voor 10 mei aanstaande en mail het naar [email protected], voorzien van je naam, adres en of je het zelf wil ophalen of dat het bezorgd moet worden. Wij zullen dan namens de KC een rekening mailen die je per omgaande kan overmaken.

Help je club en vier je feestje thuis.  

Kopie van Overzicht Corona te verkopen artikelen.xlsx Overzicht Corona te verkopen artikelen.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk