Tautenburg Open gaat door: Schrijf je nu in!

03 juli 2020


Het Tautenburg Open 2020 gaat alsnog door. De KNLTB heeft deze week laten weten dat het organiseren van toernooien per juli weer is toegestaan. Daarop wil Tautenburg alles in het werk stellen om in de eerste week van augustus een zo goed en gezellig mogelijk open toernooi te organiseren. Inschrijven is nu mogelijk, óók voor de Zomer Challenge Leden!  

Nu inschrijven

De afgelopen periode is er met de coronamaatregelen in acht genomen alweer volop getennist aan de Dierenriem. Vanaf deze week kan er weer gebruik worden gemaakt van het terras en de kantine. Begin augustus zal de volgende stap worden gezet met het Tautenburg Open, dat van 1 tot en met 9 augustus wordt georganiseerd. Inschrijven is nu mogelijk via deze pagina.  

Categorie-4 toegevoegd

Zoals ieder jaar worden er een single, dubbel en mix-toernooi georganiseerd. Dankzij de nieuwe banen is het vanaf dit jaar mogelijk om ook in de categorie-4 deel te nemen. Zo wordt er dus gespeeld van categorie 4 tot en met 8. Inschrijven is per heden mogelijk tot en met 20 juli via de toernooisite van de KNLTB.  

Zomer Challenge leden kunnen ook deelnemen!

Voor alle Zomer Challenge leden is dit een mooie aangelegenheid om je krachten te testen met andere spelers. Als Zomer Challenge-lid ben je automatisch ingeschreven bij de KNLTB. Via de website mijnknltb.toernooi.nl kun jij je inschrijven voor alle toernooien die gehouden worden tot 30 september. Dus ook voor het Tautenburg Open.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk