Paul de Bruin event en aandacht voor Alzheimerfonds

24 maart 2019

Zaterdagavond 23 maart werd op ons tennispark het Paul de Bruin Event georganiseerd. Een eerbetoon aan Paul de Bruin die afscheid nam als tennisleraar. Heel veel oud Tautenburgers maar ook veel huidige leden speelden een heerlijk ontspannen toernooi waar echt op niveau werd getennist. De lessen van Paul hebben de vruchten afgeworpen en bij veel begon het tennisbloed weer te kriebelen. Vanaf 23.00 uur tot in de late uurtjes werd er gedanst gelachen en veel herinneringen opgehaald.
 
Bij de prijsuitreiking vroeg oudgediende Tamara Blankestijn, die jullie wellicht nog kennen uit haar tijd dat ze bij Tautenburg net als haar moeder Anita (jaren secretaris en in de jeugdcommissie), zeer actief was bij de club even het woord. Heel stoer maar onder doodse stilte, vertelde zij ten overstaan van de ruim 100 aanwezigen dat haar moeder Anita aan een zeer ernstige vorm van Alzheimer lijdt en de activiteit die zij wil gaan doen om het Alzheimerfonds te gaan ondersteunen.
 
Tamara gaat de Marathon van New York lopen om geld ophalen voor dit prachtige doel. Tautenburger Bert van Vlaanderen is haar coach/trainer op afstand en helpt haar dit doel te bereiken. Tijdens haar speech vroeg zij aan iedereen haar financieel te ondersteunen door te doneren aan de Alzheimer stichting voor het zeer noodzakelijke onderzoek naar medicijnen.
 
Wij als tennisclub zouden het prachtig vinden als ook jullie hierbij willen helpen. Vele hebben gelijk met natte ogen de site aangeklikt en een donatie gestort en dit willen wij ook aan jullie vragen.
Door onderstaande link aan te klikken komen jullie op haar webpagina en vertelt zij het verhaal.
https://sportieveacties.inactievooralzheimer.nl/actie/tamara-blankestijn

Het toernooi was een enorm succes en iedereen riep dat het voor herhaling vatbaar is en daarom zou ik jullie willen voorstellen om volgend jaar zaterdagavond 21 maart vast af te blokken. Wat ons betreft heet het Event dan het Anita Blankestijn Event.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk