Overlijden Ankie van Dam

16 oktober 2018


Ons bereikte het droevige bericht dat afgelopen zaterdag Ankie van Dam, voormalig lid en vrouw van Bob, op 80 jarige leeftijd is overleden.

Ankie was vanaf de oprichting van onze vereniging lid van Tautenburg en binnen de club zeer gewaardeerd voor al haar vrijwilligerswerkzaamheden. Zij was vanaf de start van de club tien jaar lang bestuurslid, verzorgde de ledenadministratie en was zeer actief bij het maken van het clubblad en de overige communicatie-werkzaamheden.

Zij was een vraagbaak, enthousiast, zeer betrokken en met veel inzet, en had alles op orde. Zij was aanwezig door middel van haar acties, en tevens bescheiden in haar optreden. Terecht heeft zij dit jaar dan ook een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor haar vele werkzaamheden binnen allerlei organisaties, waaronder onze vereniging.

Op zaterdag 20 oktober a.s. om 12.00 uur vindt de crematieplechtigheid plaats in de aula van het crematorium Den en Rust, Frans Halslaan 27 te Bilthoven.

Wij zullen Ankie missen. We wensen Bob, Ciska, Dorinda en hun kinderen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Rouwkaart Ankie van Dam

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk