Nieuwe werkgroep padel van start

21 juli 2021


Padel is al een aantal jaar een veelbesproken item bij Tautenburg. Na het groene licht op de ALV van 2019 is het project om padelbanen aan te gaan leggen stil komen te liggen. Er is nu een nieuwe werkgroep opgestaan om padel van de grond te krijgen in Maartensdijk. Na een oriënterende fase gaat deze werkgroep nu aan de slag, met als insteek om medio 2022 te kunnen padellen bij Tautenburg.

Padel bij Tautenburg

De werkgroep padel bestaat uit Eric Schouten, Dennis Top, Roel Nieuwenhuis, Alex van Vogelpoel, Marcel Assink en Geert van der Veen. Daarnaast hebben diverse leden van Tautenburg al laten weten graag te willen ondersteunen bij het project. Op dit moment zijn er ontzettend veel vragen en weinig antwoorden te geven. Dat komt mede doordat er sinds de ALV van 2019 veel is veranderd. De oorspronkelijke intentie was om (minimaal) één padelbaan aan te gaan leggen waar nu het huidige miniveld is gesitueerd. In de tussentijd heeft Tautenburg een aanzienlijk stuk grond van de gemeente weten te verkrijgen, waardoor er meer mogelijk is.

Onderzoeken wat de mogelijkheden zijn

Op dit moment is de werkgroep aan het onderzoeken wat de exacte mogelijkheden en potentiële struikelblokken zijn. Denk daarbij aan de aanleg van de banen, de inrichting rondom de banen, in wat voor vormen de banen gebruikt kunnen worden, het organiseren van lessen, clinics, toernooien, competities en extern gebruik. Enzovoort.

Eerste opzet presenteren

De aankomende maand wil de werkgroep gebruiken om een basis te leggen, om in de weken van het Tautenburg Open en de clubkampioenschappen dubbel de eerste opzet te kunnen presenteren aan de leden. Mocht je in de tussentijd vragen hebben of opmerkingen willen plaatsen? Danwel zou je graag een bijdrage willen leveren aan de komst van de padelbanen of het juist leuk vinden om iets op te pakken zodra de banen er zijn? Mail dan naar [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk