Nieuwe Coronamaatregelen + ALV verzet

29 september 2020

Door de nieuwe maatregelen van het kabinet in de strijd tegen corona zal er ook bij Tautenburg het één en ander veranderen. Voor de komende drie weken zijn er aangescherpte regels, die hieronder zijn beschreven. Tevens heeft dit gevolgen voor de algemene ledenvergadering.

Kantine gesloten

Vanaf dinsdag 29 september is de kantine vanaf 18.00 uur gesloten. De kantine zal de komende drie weken tot nader order gesloten blijven.

Vrij spelen blijft mogelijk

Vrij tennissen zal de komende drie weken mogelijk blijven onder dezelfde voorwaarde. Dat wil zeggen afhangen via het online systeem, dit is verplicht. Tevens moet iedereen zich houden aan de inmiddelde bekende voorzorgsmaatregelen.

Algemene ledenvergadering

De algemene ledenvergadering stond gepland voor woensdag 30 september. Deze zal tenminste voor drie weken uitgesteld worden. Wanneer hierover meer duidelijk is zal de nieuwe datum gecommuniceerd worden.

Gaat de competitie door?

Op dit moment is het nog onduidelijk of de KNLTB-competities doorgang zullen vinden. Hierover zijn we in afwachting op berichtgeving van de tennisbond. Uiterlijk woensdag verwachten we hier duidelijk over te krijgen, dit zal zo snel mogelijk worden gecommuniceerd.

Mochten er in de komende dagen (of weken) nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we dat via deze routes aan een ieder informeren.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk