Nieuwe banen event afgelast; KNLTB schort alle activiteiten op

12 maart 2020


Het kabinet heeft nieuwe maatregelen genomen tegen verspreiding van het coronavirus. Tot en met 31 maart zijn alle evenementen met meer dan honderd mensen aanwezig komen te vervallen. Dit zal ook voor Tautenburg gevolgen hebben.

Nieuwe Banen Event afgelast

Voor zaterdag 28 maart stond het Nieuwe Banen Event gepland, waarbij de nieuwe banen zouden worden geopend en er in de avond een Stratentoernooi zou worden gehouden. Dit event hebben we helaas moeten cancellen. Er wordt bekeken of dit event op een later moment alsnog kan worden gehouden, hierover zullen we jullie wanneer hier meer duidelijk over is informeren.

KNLTB schort alle activiteiten op

De tennisbond KNLTB heeft besloten om alle competitiewedstrijden en toernooien tot en met 31 maart af te gelasten. Dit zal betekenen dat toernooien bij ons omliggende verenigingen niet door zullen gaan. De voorjaarscompetitie begint op zaterdag 4 april, waardoor deze vooralsnog wel doorgang zal vinden. De KNLTB annuleert tegens alle bijeenkomsten en cursussen van de bond en adviseert om dergelijke clubbijeenkomsten tevens af te gelasten.

Trainingen, vrijspel en ALV

Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. Het doorgaan van de Algemene Ledenvergadering van 18 maart aanstaande heeft het bestuur nog in beraad.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk