Mixtitel voor Fatels en Van Woudenberg

23 juni 2019


Jaime Fatels en Ilse van Woudenberg hebben het clubkampioenschap in de mix weten te winnen. Daarmee wint Fatels voor het derde jaar op rij de titel. In 2017 was hij eveneens met Van Woudenberg de beste, vorig jaar won Fatels samen met Sophie Sakkers de hoofdprijs.

In de stromende regen begon het toernooi moeizaam, want het koppel verloor de eerste set van Leendert Plug en Emma Mol (4-6). Het was ook gelijk de enige set die ze afstonden. Plus en Mol pakten vervolgens nog maar één game en ook de andere teams werden op ruime cijfers gepresenteerd. Bas Geijtenbeek en Maaike Fijen werden uiteindelijk tweede.

In de mix-B was het vanaf de halve finales bloedstollend spannend. Alex van Vogelpoel en Angelique Mosterd wonnen in twee close sets van Dick Gladpootjes en Saskia van Dijk. Kim van den Hemel en Angelique Reuselaars hadden een derde set nodig tegen Remco van den Brink en Petra Harte. Zondagmiddag volgde in de finale opnieuw een gelijkopgaande strijd, waarin Van den Hemel en Reuselaars de sterkste bleken: 6-3 7-5.

In de mix-C waren Danny van den Brink en Lucinda van Beerschoten de sterkste door twee keer te winnen. Het zilver ging, dankzij een gewonnen tiebreak in de derde set tegen Dennis Top en Djony Jurg, naar Peter de Rooij en Ilona van Rooijen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk