Maak kennis met Padel op 21 maart

07 februari 2020


Over Padel wordt al geruime tijd gesproken bij Tautenburg, het is dan ook eens tijd om zelf een padelveld op te stappen. Op zaterdagmiddag 21 maart hebben we een kennismaking met padel georganiseerd. Bij de Doordraaiers hebben we de mogelijkheid om een korte training te krijgen en daarna vrij te spelen.

Padel is het makkelijkst te omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash. RTL Nieuws maakte al eens een item over padel, dit geeft een goed beeld van de sport. Bij Tautenburg wordt gesproken om een padelbaan neer te leggen, een mooi moment om zelf eens kennis te maken met de sport.

Daarom organiseren we op zaterdag 21 maart een 'maak kennis met padel'-middag bij de Doordraaiers in Houten. Er is de mogelijkheid om een korte les te volgen en/of om vrij te spelen. We kunnen terecht van 14.00 - 16.00 uur. In totaal is er plek voor ongeveer twintig spelers.

Wil jij mee? Geef je dan op door een mail te sturen, geef daarbij aan of je graag een korte les volgt en daarna vrij wil spelen óf dat je alleen vrij wil spelen. De kosten voor deze middag zijn ongeveer €10,-, dit is inclusief rackethuur.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk