Kantine Coronamaatregelen per 1 juli bij Tautenburg

23 juni 2020


Tautenburg heeft gekeken welke maatregelen genomen moeten worden om een kantine die gedraaid wordt door vrijwilligers (dus niet met vaste professionele krachten) binnen de veiligheidsregels Coronaproof te draaien. Dat brengt de volgende maatregelen met zich mee.

1. De de kantine wordt helemaal ontruimd van alle stoelen en krukken en zoveel mogelijk tafels. De kantine mag dus niet gebruikt gaan worden als verblijfsplek.

2. Alleen buiten met voldoende afstand worden rondom de parasols 6 stuks van 2 tafels geplaatst waar 4 stoelen omheen kunnen. De positie van deze tafels ligt vast via markering en mag niet worden aangepast. Onder het afdak bij de ingang nog de 2 lange tafels met bankjes die bij minder weer gebruikt kunnen worden en eventueel voor nieuwe arrivals.

3. Op elke tafel komt geseald een formulier te liggen met het protocol op basis van waarvan het  terras gebruikt kan worden. Per baan tot een uur na de wedstrijd.

4. Op elke tafel komt een reinigingsset te liggen om aan het einde van dit uur de tafel en de leuningen van de stoelen te reinigen. Uiteraard heeft iedereen zijn handen na afloop van de wedstrijd eerst zelf al gedesinfecteerd bij de entree.

5. We gaan niet werken met in te schrijven bardiensten

6. Per avond/ochtendgroep meld zich per speelgroep minimaal 1 en maximaal 2 personen vooraf aan via [email protected] aan die deze avond/ochtend verantwoordelijk is voor de bestellingen achter de bar en de uitgifte en betaling hiervan. Vooraf zullen al deze speelgroepen op de hoogte gebracht worden van dit protocol.

7. Uitgifte zal plaatsvinden vanaf een grote tafel die achter de 2 openslaande deuren zal komen te staan. De kantine zelf is dus alleen toegankelijk voor deze 2 personen die voldoende afstand houden tot elkaar. En de klapdeuren openzetten op het startmoment van hun speelavond/ochtend.

8. Het beperkter assortiment zal zoveel mogelijk in flesjes/blikjes en in plastic en kartonnen bekers worden geserveerd. Waarbij verzocht wordt het afval zo veel mogelijk te scheiden.

9. Voor tappen van waterflesje kunnen naast de toiletten ook een tappunt gebruikt worden aan de zijkant van de kantine. Niet in de kantine zelf dus.

10. Betalingen alleen per pin door het pasje af te geven aan een van de barverantwoordelijke totdat er een mobiele pin is. (wat eventueel later gaat gebeuren)

11. De keuken blijft voorlopig gesloten.

12. De toiletten blijven bereikbaar met de ledenpas, de kleedkamers en douches blijven dicht.

13. Van elk lid van de vereniging wordt verwacht dat iemand wordt aangesproken als hij niet binnen deze regels actief is. De vereniging en het foute lid zelf kunnen grote boetes krijgen wat de vereniging in deze financieel zware tijd niet kan hebben

14. Ben je zelf of een van je huisgenoten ziek  (koorts-neusverkouden-hoesten of benauwd) of is er in de afgelopen 14 dagen via een laboratoriumtest vastgesteld dat je Covid-19 hebt gehad. Blijf thuis!

Laten we met elkaar proberen naast een lekker potje tennis, bij deze vrijwilligersclub ook weer een passende mogelijkheid te creëren om na afloop een drankje met elkaar te drinken. Goed voor de sfeer en goed voor de club. Mochten er veranderingen optreden die het mogelijk maken om meer ruimte te maken dan zullen wij dit uiteraard laten weten. Voor de najaars-competitie en andere activiteiten zullen wij later laten weten hoe hier binnen de club mee wordt omgegaan. We reken op jullie support en voorop staat “blijf gezond en hou rekening met elkaar”

Namens de KC bedankt.      

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk