Je wordt bedankt!

17 november 2018


De Rabo Clubkas Campagne heeft onze vereniging een bedrag van € 1.013,15 opgeleverd. Misschien heb jij wel voor 1 of meerdere van de 113 stemmen gezorgd, door op ons te stemmen of anderen aan te sporen om op ons te stemmen. In dat geval willen wij je ontzettend bedanken. Met de opbrengst kunnen we investeren in het werven van nieuwe tennisleden. 

Omdat er dit jaar minder stemmen werden uitgebracht dan vorig jaar, was een stem meer waard dan vorig jaar. Uiteindelijk kregen we 5 stemmen meer dan vorig jaar wat ons € 113 meer heeft opleverde. 

Voel jij je niet aangesproken in dit bericht, omdat je niet op ons hebt kunnen stemmen en heb je wel een Rabobank rekening? Wordt dan alsnog lid van de Rabobank, zodat je volgend jaar wel een stem kunt uitbrengen. Lid worden kost niets. Ga dus snel naar Rabobank.nl en kijk hoe je lid kunt worden. 

Weet je nog een leuk initiatief om stemmen te trekken, geef dat dan ook aan ons door. De Rabobank geeft namelijk ook een geldbedrag weg aan de vereniging met de leukste campagne. 

Mogen we volgend jaar (weer) op je stem rekenen? 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk