Invitatie toernooi 2019 van 26 t/m 31 augustus

28 juni 2019


De manier om vrienden, kennissen, collega’s of gewoon een gezellige vriendenclub kennis te laten maken met het tennisspel.

Het succes van de voorgaande jaren met meer dan 100 deelnemers maakt dat we ook dit jaar weer van start gaan met het invitatietoernooi. 26-27-28 en 29 augustus en Finaleavond op 31 augustus.

Je speelt met een team van 4 personen (collega’s, vrienden, ex-tennissers, korfballers, voetballers of zelfs leden van een andere tennisclub is prima). Mannen en vrouwen, door elkaar vanaf 17 jaar in één team waarvan maximaal twee mensen lid mogen zijn van TV Tautenburg zijn de enige regels die tellen.

Je speelt als team op één van de vier speelavonden (maandag-dinsdag-woensdag of donderdag) een aantal dubbelpartijen. Om een en ander te kunnen organiseren geef je minimaal twee avonden aan dat het team kan spelen. Één van deze avonden zal jouw team dan de poulewedstrijden spelen.

Op zaterdagavond spelen ALLE teams de finalewedstrijden en is aan het eind van de avond de prijsuitreiking.

Wij zorgen elke avond voor een lekker hapje, muziekje en uiteraard een drankje en vooral de finaleavond zal voorzien van een lekker muziekje goed weergeven hoe gezellig het kan zijn. Wij zorgen deze avond voor de catering.

Aanmelden: je geeft je team (4 personen) op via [email protected]

Geef duidelijk aan welke avonden beschikbaar zijn. Er wordt voor mensen die nooit of lang geleden hebben gespeeld een oefenavond gepland waar je eventueel met je team een avondje kan oefenen.

Help als lid van Tautenburg om van dit initiatief een succes te maken en mobiliseer een team. Collega’s, vrienden, oud tennissers, een familieteam, studiematen, je oude competitieteam, voetballers/korfballers die ook wel eens willen tennissen  of zomaar een lekker bij elkaar geraapt zooitje. Doel is natuurlijk om ze over te halen om uiteindelijk lid te laten worden van onze tennisclub.

Kort de regels:       

  • Team minimaal 4 personen (max. 2  Tautenburgers) mannen en vrouwen door elkaar.
  • Je geeft als team aan welke twee avonden je beschikbaar bent om de poulewedstrijden spelen. Wij kiezen er dan één.
  • De finaleavond zaterdagavond moet iedereen beschikbaar zijn.
  • Inschrijfgeld € 10,- per team incl. happen op de finaleavond Maandag 26 dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 Augustus poulewedstrijden + Finaleavond 31 augustus voor alle teams

MELD JE ALS TEAM TIJDIG AAN…………………..VOL IS VOL.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk