Inschrijving tennis- en padelles voor zomerseizoen geopend

10 februari 2023

Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor zowel de tennistrainingen als voor de padeltrainingen in zomerseizoen 2023 bij Tennis- en Padelvereniging Tautenburg.

TENNIS

Inschrijven kan t/m woensdag 22 februari! Later inschrijven kan wel maar geeft geen garantie op les. We starten met het maken van de indeling na de deadline van inschrijving. De zomertrainingen starten in de week van maandag 3 april 2023 en de MAAK KENNIS MET TENNIS voor jeugd in de week van maandag 8 mei 2023. 

Komend zomerseizoen zal er op maandag en woensdag training gegeven worden. Op maandag door Julian Verwegen en op woensdag door Friso Hennings Backer. 

Voor verdere informatie omtrent de tennistrainingen; https://www.tvl-tennis.nl/tpv-tautenburg-tennis/ 

PADEL  

Inschrijven kan t/m woensdag 22 februari! Later inschrijven kan wel maar geeft geen garantie op les. We starten met het maken van de indeling na de deadline van inschrijving. De zomertrainingen starten in de week van maandag 3 april 2023 en lopen door tot de zomervakantie. 

Komend zomerseizoen zal er op maandag, donderdag en vrijdag 11 weken training gegeven worden en op dinsdag en woensdag 12 weken. Dit ivm met de verschillende feestdagen en een vakantie van trainer Remco. De prijzen zullen hierop aangepast worden uiteraard. Na de zomervakantie start er weer een nieuwe serie van 12 trainingen! 

Voor verdere informatie omtrent de padeltrainingen; https://www.tvl-tennis.nl/tpv-tautenburg-padel/

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032