Inschrijven tennisles zomerseizoen 2022

13 februari 2022


Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de lessen in zomerseizoen 2022 bij Tennisvereniging Tautenburg.Inschrijven kan t/m maandag 28 februari! 

Geef zoveel mogelijk dagen aan dat u kunt trainen zodat u meer kans maakt om ingedeeld te worden. Later inschrijven kan wel maar geeft geen garantie om te trainen.

Bij de junioren werken we in lesgroepen van 6 tot een maximum van 8 kinderen. Dit om de kwaliteit van de trainingen hoog te houden door te trainen met kleinere groepen. Mocht je als juniorlid twee keer willen trainen dan kan dat. Geef dit dan duidelijk aan in het kopje "opmerkingen". Bij verandering van groepsgrootte worden de lestarieven of lestijden naar rato aangepast naar het betreffende aantal groepsleden. 

Bij de senioren trainen we vooral in groepen van 4 personen maar vanwege de populariteit voor de trainingen is het mogelijk dat u ingedeeld kan worden in een groep van 5 personen met een roulatiesysteem. Bij verandering van groepsgrootte worden de lestarieven of lestijden naar rato aangepast naar het betreffende aantal groepsleden.

Voor verdere informatie omtrent de voorjaarstrainingen klik hier

De voorjaarstrainingen starten in de week van maandag 11 april 2022 en de MAAK KENNIS MET TENNIS voor jeugd in de week van maandag 9 mei 2022. Heeft u wensen t.a.v. partners en lestijden, schrijf dan tijdig in zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032