Inschrijven Najaarstraining 2019/2020

18 juli 2019


Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de lessen in winterseizoen 2019 - 2020 bij Tennisvereniging Tautenburg. Heeft u wensen t.a.v. partners en lestijden, schrijf dan tijdig in zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Inschrijven kan tot vrijdag 26 juli 2019 vanaf dan beginnen we met indelen. Dit najaar zullen er geen 17 weken les aangeboden worden maar 15 , dit in verband met het vernieuwen van de banen. De verwachting is dat dit 2 weken gaat duren en waarschijnlijk in november plaats zal vinden.     

Seniorentraining

Tijdens de winterperiode (oktober t/m maart) zijn er op de prachtige buitenbanen bij  Tennisvereniging Tautenburg 15 tennislessen voor senioren waarbij we uitgaan van groepen van 4 of soms 5 personen. Ook prive- of duoles hoort tot de mogelijkheden! Al deze lessen worden gegeven op maandag-,woensdag-, donderdagavond tussen 17.30u en 22.40u. Ook op dinsdag-, woensdag-, en vrijdagochtend zullen er lessen worden gegeven tussen 9.00u en 13.00u! Bij verandering van groepsgrootte worden de lestarieven of lestijden naar rato aangepast naar het betreffende aantal groepsleden.

Juniorentraining    

Tijdens de winterperiode zijn er verschillende cursussen voor junioren. Hieronder volgt een overzicht van deze mogelijkheid. Er worden 15 lessen aangeboden voor Tenniskids ROOD, ORANJE, GROEN en GEEL kinderen waarbij we uitgaan van groepen van 8 maar mochten er minder inschrijvingen zijn dan kan, in overleg, de groepsgrootte aangepast worden. Bij verandering van groepsgrootte worden de lestarieven of lestijden naar rato aangepast naar het betreffende aantal groepsleden.

De cursus Maak kennis met tennis zal starten in november en zijn 10 lessen. Er is een cursus voor 4-5 jarige en een cursus voor 6 t/m 9 jarige kids. De kinderen kunnen een racket lenen tijdens deze lessen. Bovendien ontvangt ieder kind dat zich na deze cursus als officieel lid heeft aangemeld een racket van de vereniging cadeau. Deze lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag tussen 13.00u en 18.30u. Bij TV Tautenburg wordt er Tenniskids gegeven tot een leeftijd van ongeveer 12 jaar. 

Lees hier alles over Tenniskids.

Lidmaatschap verplicht    

Wij wijzen u erop dat u lid dient te zijn van TV Tautenburg als u zich wilt inschrijven voor trainingen. Voor de cursus Maak kennis met Tennis is geen lidmaatschap nodig.

Lesreglement    

Als u inschrijft gaat u akkoord met het lesreglement: klik hier om dit te bekijken.

De najaarstrainingen starten in de week van maandag 7 oktober en de MAAK KENNIS MET TENNIS in de week van maandag 4 november

Schrijf je in voor 26 juli 2019. Voor maak kennis met tennis kan je inschrijven tot 18 oktober 2019!    

We gaan vanaf 26 juli beginnen met indelen, schrijf voor deze datum in zodat we zo goed mogelijk rekening kunnen houden met uw wensen.   

Klik hier om je in te schrijven via de website van Tom van Lijf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk