Hoe help jij naast jezelf ook je club tijdens deze crisis

27 april 2020


De corona-crisis raakt ons allemaal. Niet alleen kunnen jullie op dit moment niet sporten, de vereniging mist de kantine-inkomsten. Maar ook onze sponsoren hebben het moeilijk. Eén van onze trouwe sponsoren KeukenExpo Nieuwegein heeft daarom een bijzondere actie bedacht.  

Komt er op voorspraak van één van onze leden een klant bij KeukenExpo voor een gesprek over de aanschaf van een compleet nieuwe keuken, dan maken zij per gemaakte afspraak € 75 over naar de Tautenburg naast de normale sponsorbijdrage die zij jaarlijks voldoen! Uiteraard zal ook de toekomstige keukenkoper een speciale ‘sportaanbieding’ van KeukenExpo ontvangen.  

Het enige wat jullie hoeven te doen is een mail sturen naar [email protected] met de gegevens van de potentiële keukenkoper, je eigen naam en de naam van de vereniging. KeukenExpo zal deze klant dan geheel vrijblijvend uitnodigen om een afspraak te maken bij hen in de showroom. De potentiële klant kan uiteraard ook zelf contact opnemen met KeukenExpo met verwijzing naar de actie Tautenburg. Dus ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe keuken, wijs deze persoon op KeukenExpo en deze actie.

Vindt deze afspraak daadwerkelijk plaats dan wordt er naast een zeer speciale aanbieding voor de mogelijke koper direct € 75 overgemaakt voor de clubkas.  

Deze COVID-19 actie geldt tot 1 juli 2020.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk