Het Paul de Bruin Tennisevent (inschrijving gesloten!)

25 januari 2019


Let op: het maximaal aantal teams is bereikt. De inschrijving is gesloten!

Na 17 jaar heeft Paul aangegeven te stoppen als tennisleraar van onze club. Velen van jullie heeft hij het spelletje geleerd soms vele jaren lang. De manier om hem te bedanken voor zijn inzet is te doen waar hij zelf het meeste van houdt. Lekker een potje tennis, een lekker swingend muziekje en wat te snaaien.

Tennistoernooi voor teams
Dit gaan we doen door op zaterdagavond 23 maart vanaf 18:00 uur een tennistoernooi te organiseren voor teams van leden en oud leden die ooit les hebben gehad van Paul of met of tegen hem gespeeld hebben. Maar ook een gewoon gezellig groepje van Tautenburg kan zich inschrijven. De teams bestaan uit 4 mannen of vrouwen of een mix mag ook. Er worden alleen dubbels gespeeld deze avond waarbij geprobeerd wordt een beetje op sterkte in te delen.

Leuk voor senioren die op dit moment lid zijn van Tautenburg, maar juist voor mensen die in het verleden bij Tautenburg hebben gespeeld wellicht een mooie manier om het racket weer eens op te pakken. Ook als je door verhuizing uit het dorp bent vertrokken of elders een balletje slaat weer eens terug te keren naar je roots. Een sportieve re√ľnie om oude tennismaten te ontmoeten of met een vriendenclub de strijd aan te gaan.

Aanmelden (let op: VOL=VOL)
Er is plek voor maximaal 20 teams en er hebben zich intussen 20 teams aangemeld. De inschrijving is gesloten!

Deelname is gratis en wij zullen zorgen voor wat te snaaien tussendoor en een lekker muziekje na afloop. Reageer echter snel want vol is vol. Ook oud-leden willen we nadrukkelijk aanmoedigen om je aan te melden, individueel of als team. 

De organisatie 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk