Geslaagde Kring De Bilt bij Tautenburg

25 september 2019


Afgelopen vrijdag is bij Tautenburg de derde Kring De Bilt gehouden. Er waren 17 deelnemers deelnemers van verschillende verenigingen. Zes gele spelers, drie groene spelers, een rode en de rest oranje.

Iedereen heeft drie wedstrijden gespeeld. Tussendoor werden er pannenkoeken en broodjes knakworst geserveerd. Het laatste half uur waren er drie teamspellen. De kinderen werden verdeeld in twee groepen.

Het eerste spel: welke groep er zonder te praten als eerste op leeftijd staat. Het tweede spel: als team moesten ze een bom onschadelijk maken. Het derde spel: een balspel. Twee teams streden tegen elkaar met twee tikkers aan iedere kant en twee geheime dieven die ballen weghaalden bij het andere team. Super spannend! Alle kinderen kregen een gevulde tennisbal mee naar huis. Dat was echt een succes!

In januari 2020 wordt de vierde Kring de Bilt georganiseerd bij FAK. We hopen op veel aanmeldingen en mooi weer! Alle jeugdleden ontvangen de flyer via de app-groepen. Deze wordt ook op de site geplaatst.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk