Gescheiden afval bij Tautenburg

08 oktober 2018


Er is weer flink gewerkt en geïnvesteerd in onze kantine en tennispark. Naast een veel energiezuinigere nieuwe koeling onder de bar zijn er ook nieuwe afvalunits neergezet op het park. Zoals jullie de laatste maanden al hebben gemerkt zijn wij steeds fanatieker bezig om het afval zo veel mogelijk te scheiden. Met het oog op de toekomst is dit van belang als er voor restafval echt betaald moet gaan worden en natuurlijk voor een beter en groener milieu.
 
Daarom nogmaals het verzoek aan alle leden om hier actief aan mee te helpen. Blikjes en plastic flessen en bakjes (en daar worden er nog al wat van gebruikt) graag apart in de daarvoor bedoelde groene bak doen. De nieuw geïntroduceerde afvalbakken op het park hebben hiervoor speciaal 2 afdelingen groen aan de rechterkant en restafval aan de linkerkant. Bij de banen staan ook speciale afvalbakken om het plastic en blik in te doen.
 
Help allemaal mee om zoveel mogelijk afval te scheiden. Beter voor het milieu en in de toekomst voor de clubkas. Voor de rokers geldt natuurlijk al jaren……………peuken in de daarvoor bestemde bakken. Nog beter is stoppen met roken!
 
KC en PC

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk