Extra tennislessen voor de jeugd

20 januari 2020


Vanaf heden is het weer mogelijk om extra tennislessen te volgen. De selectie zorgt dat ze, in wisselende samenstelling, elke vrijdag paraat staan op de baan om een leuke les te geven. Om meer continuïteit te krijgen in de leerlingen die komen voor deze extra les, stappen we van de strippenkaart af en maken we er 10-lessenkaart van.

Dit betekent dat je 10 lessen op vrijdag kunt volgen. Als er geen reguliere tennisles is i.v.m. vakantie dan is er ook geen extra tennisles op vrijdag. Mocht een les uitvallen i.v.m. het weer dan wordt deze in overleg verzet. We gaan er vanuit dat je dan 10 lessen achter elkaar er bent. Mocht je niet kunnen of ziek zijn dan kan je deze les niet inhalen.   Voorwaarde voor bovenstaande is dat je al les hebt bij Julian, de enige uitzondering die we willen maken is als er kinderen op dit moment buiten de boot vallen omdat er in de lessen van Julian om wat voor reden geen plek meer is.

We beginnen met een proefperiode van 6 maanden om te kijken hoe de extra tennislessen verlopen. Daarna wordt er met de jeugd, selectie en de jeugdcommissie geëvalueerd. Het geld dat binnenkomt willen wij aan de selectie geven zodat zij iets leuks gezamenlijk kunnen doen. Goed voor hun groepsgevoel, versterkt de onderlinge band en verbondenheid met de club. De jeugd kijkt vaak tegen de selectie op en vinden het super gaaf als ze van de selectie les kunnen krijgen.

Hoe geef ik me op?

De lessen worden gegeven vanaf vrijdag 31 januari, iedere week van 17.00 - 18.00 uur. De kosten zijn 40 euro per 10 lessen. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar [email protected].

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk