Even voorstellen: De nieuwe nieuwe leden commissie

06 maart 2021


Van links naar rechts; Esther, Sjanna, Tilja en Lynn. Wij nemen met veel enthousiasme het stokje over van Helen, Vanessa, Audrey en Ank. De afgelopen jaren hebben zij zich ingezet voor de werving van nieuwe leden, waar wij ze bij deze nogmaals voor willen bedanken. 
 
Zomerchallenge
 
Als eerste gaan we opnieuw een Zomerchallenge opzetten. Dit in de hoop onze mooie club nog verder te laten groeien met nieuwe leden. In voorgaande jaren is dit al succesvol gebleken en we hopen deze lijn goed door te kunnen zetten. De volledige informatie hierover verschijnt binnenkort, maar denk vooral vast na over mogelijk geïnteresseerden in jouw omgeving.
 
Maar we zijn er niet alleen voor nieuwe leden! Zodra de maatregelen het toelaten, willen we activiteiten en evenementen voor alle leden organiseren. Op deze manier hopen we de club nog gezelliger te maken en de grens tussen nieuwe leden en oude rotten zo klein mogelijk te maken. 
 
Welkom@
 
Mocht jij ook nog leuke ideeën hebben, stuur ze vooral naar ons op. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Houd vooral ook de website en social media van Tautenburg in de gaten voor informatie over de Zomerchallenge en andere leuke activiteiten. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032