Complex per heden gesloten

15 maart 2020


In navolging van de eerdere maatregelen vanwege het coronavirus heeft de regering nieuwe stappen genomen. Dat heeft tot gevolg dat het sportcomplex van T.V. Tautenburg in ieder geval tot en met 28 april gesloten is. De lessen komen in deze periode te vervallen en vrij spelen is eveneens niet mogelijk. Alle verdere activiteiten zullen hierdoor ook worden opgeschort.

Competitie

De start van de voorjaarscompetitie is door de KNLTB verzet naar begin mei. Of dit daadwerkelijk haalbaar zal zijn moet nog blijken wanneer de regering richting het einde van april nieuwe updates zal uitdoen over de maatregelen. Op dat moment verwachten we van de bond ook duidelijk of de competitie doorgang zal vinden, wat de exacte data zullen worden en welke wedstrijdprogramma's er worden gehanteerd. Pas hierna kunnen we verdere clubacitiviteiten plannen zoals de clubkampioenschappen.

Contributie

Van enkele leden hebben wij vragen gekregen over de contributie. Aangezien de duur en de gevolgen van de coronacrisis op dit moment nog niet in zijn geheel te overzien zijn, kan daar op dit moment geen sluitend antwoord op worden gegeven. In principe is het zo dat er sprake is van een overmachtssituatie. Het kan de vereniging immers niet worden aangerekend dat er op dit moment niet kan worden getennist. Daarnaast is het zo dat de lasten van de verenging doorlopen en sommige inkomsten ook wegvallen. T.C. Tautenburg is een vereniging voor en door de leden, we doen het met zijn allen. Juist in deze tijden is het daarom nodig met zijn allen achter de club te staan. Wij hopen dat wij in dit opzicht op jullie steun en vertrouwen kunnen rekenen.

Thuis toch in beweging blijven!

Tennis zit er dan even niet in, dankzij het goede weer is het mogelijk om toch in de tuin (of anders in de woonkamer) verschillende workouts te doen. Zo hebben Robin Haase en Michaëlla Krajicek diverse leuke challenges op hun Instagram-accounts gezet. Ook op YouTube zijn er heel wat tennisoefeningen te vinden die je mooi vanuit huis kunt doen zoals deze, deze en deze.

Hopelijk tot snel op de baan!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk